Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 11. 2012,
20.14

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

rokomet

Petek, 23. 11. 2012, 20.14

7 let, 12 mesecev

V osje gnezdo bo dregnil najslabši v ligi prvakov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pet porazov na petih tekmah je statistika Chamberyja, ki bo v soboto gostoval v Rdeči dvorani. V taboru Gorenja upajo, da bodo Francozi tudi po šestem krogu na računu imeli ničlo.

Ne samo, da je Chambery najslabša ekipa skupine C, tudi v celotni ligi prvakov je najslabša in edina, ki ima po petih krogih na računu še vedno začetni izkupiček. "Ne vem, kaj se dogaja v ligi prvakov. Upam, da se končno, čeprav je že precej pozno, zberemo in pokažemo pravi obraz. Čudi me, da nismo osvojili še niti ene točke. Kakovostni smo, mogoče smo šibki pri rotaciji igralcev, a vseeno," je pred 6. krogom lige prvakov, v katerem jim lahko Velenjčani še močneje razblinijo sanje o osmini finala dejal Guillaume Gille, ki bo v Velenju nastopil brez poškodovanega brata Bertranda.

Mlajši izmed legendarnih bratov Gille, manjkal je že na nedeljski tekmi z "osami", se je sredi tedna v francoskem prvenstvu vrnil na igrišče, a namesto da bi prikazal dobro predstavo, le še dodatno načel poškodbo. Izven pogona bo dodatne tri tedne. Bo pa gotovo velika nevarnost pretila iz položaja levega zunanjega, kjer bo "osam" življenje poskušal zagreniti trenutno najbolj vroč igralec Chamberyja Edin Bašić. Na zadnji tekmi, v sredo proti Saint Raphaelu je denimo v statistiko vpisal kar enajst zadetkov.

V Velenju obljubljajo več kot le vrhunsko tekmo

Chambery seveda možnosti za preboj v osmino finala še ima, a moral bo začeti igrati, kot se za francoskega podprvaka spodobi. "A naj to naredi po sobotni tekmi," je na četrtkovi tiskovni konferenci dejal Branko Tamše. "Ose" bi namreč z zmago, tretjo zaporedno v najelitnejšem tekmovanju, bile že zelo blizu cilja, ki so si ga zadale pred sezono.

V taboru slovenskih prvakov upajo, da se bo na tekmi zbralo čim več navijačev. A ne samo na tekmi. Ljubitelje rokometa ter dobre hrane in pijače pred Rdečo dvorano vabijo tudi pred in po obračunu. V klubu poleg dobre hrane in pijače obljubljajo tudi nekatere druge aktivnosti. Tisto glavno, če odštejemo sam dvoboj, pa bo sledilo po tekmi, ko se bodo zabavi pridružili še rokometaši. Sam dvoboj se sicer začne ob 16.30.

Ne spreglejte