Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 5. 2017,
12.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

Celje Pivovarna Laško Luka Žvižej

Sreda, 17. 5. 2017, 12.20

6 let, 6 mesecev

Tudi Luka Žvižej zapušča Celje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33
luka žvižej zvizej | Foto Sportida

Foto: Sportida

Že po kar nekaj odhodih iz Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško zdaj ekipo zapušča še kapetan Luka Žvižej.

Med celjskim klubom in Luko so potekala dolgotrajna pogajanja, a se jim ni uspelo dogovoriti, tako da bo 36-letni Žvižej v prihodnosti iskal nov klub. Luka, ki se je lani poslovil od reprezentančnega dresa, je bil član Celja zadnjih sedem let. V svoji bogati karieri je igral za Barcelono in madžarski Pick Szeged, so zapisali na delo.si.

Luka Žvižej bi rad še nekaj časa igral rokomet. | Foto: Martin Metelko/Sportida Luka Žvižej bi rad še nekaj časa igral rokomet. Foto: Martin Metelko/Sportida "Ni še čas za pokoj"

Za zdaj še ni znano, kje bo nadaljeval kariero, a kot je sam že večkrat poudaril, rokometne žoge še ne namerava postaviti v kot. "Nihče ni večen. Tudi pred mano so bili odlični vodje. Gotovo se bo našel kdo, ki bo stvar peljal naprej. V pokoj bom šel gotovo. Nihče še ni igral do smrti. Trenutno pa se počutim zelo dobro in mislim, da še ni čas za odhod," je kapetan pomiril in razveselil svoje številne navijače.

Spodaj objavljamo še sporočilo kluba.

Kapetan RK Celje Pivovarna Laško, Luka Žvižej, ni sprejel ponudbe celjskega kluba in bo po sezoni zapustil Celje

Z Luko Žvižejem se je klub, zaradi dolgoletne kariere in kapetanske vloge v klubu, pogovarjal dlje časa, vse z namenom, da se najde skupni imenovalec za nadaljevanje njegove kariere v RK Celje Pivovarna Laško. V vseh teh pogovorih je bilo predstavljenih več različnih možnosti nadaljevanja njegove kariere v Celju, kot tudi kasnejšega dela v klubu. Žal nobena izmed teh možnosti ni bila sprejemljiva za obe strani, zato se bodo po izteku sezone naše poti razšle.

Gregor Planteu, direktor RK Celje Pivovarna Laško: "Žal se z Luko nismo dogovorili o nadaljevanju njegove kariere v Celju. Po zelo korektnih in dolgotrajnih pogajanjih, nobena ponudba na žalost ni bila sprejemljiva, zato se naše poti ob izteku sezone razhajajo. Verjamemo, da bo Luka še naprej deloval v tem športu, ki mu je gotovo ogromno dal in morda se kdaj v prihodnje naše poti znova snidejo."

Po izteku sezone mu bo celjski klub zaželel uspešno nadaljevanje kariere, v skladu s sloganom "Enkrat za Cele, vedno za Cele", pa bo Luka v Celju vedno dobrodošel.
Ne spreglejte