Trojica prvoligašev že na uvodu

Že 5. septembra bodo na sporedu prve tekme pokala Slovenije za moške. Po žrebu na sedežu Rokometne zveze Slovenije tekme čakajo tudi tri prvoligaške ekipe.
Trojica prvoligašev že na uvodu

V 32-finala pokala Slovenije bo na sporedu šest tekem. Igra se na eno tekmo, na izpadanje. Žreb je določil pare, ki se bodo za 1/16 finala borili 5. septembra v kraju prvo napisane ekipe. V 1/16 finala se direktno uvrsti 26 moštev, ki niso bila izžrebana v 1/32 finala in šest zmagovalcev iz 1/32 finala. Že na uvodu čakajo obračuni tri prvoligaške ekipe – Krško, Sevnica in Krka. Naslov branijo rokometaši Celja PL, ki so v prvem krogu prosti.

V tekmovalni sezoni 2012/13 bo v slovenskem pokalnem tekmovanju v moški konkurenci nastopilo 38 moštev. Prvi krog tekmovanja bo na sporedu v sredo, 5. septembra 2012 (1/32-finala), zaključni turnir najboljših štirih klubov pa 2. in 3. marca 2013.

Žreb 1/32 finala pokala Slovenije:

Pomurje - Krško Dol TKI Hrastnik - Sevnica Herz Šmartno – Damahaus Cerklje Col – Moškanjci - Gorišnica Alples Železniki - Krka Loka 2012 – Arcont Radgona

Klubi v pokalu Slovenije 2012/13:

Za nastop v pokalu Slovenije v prihajajoči sezoni se je prijavilo 38 članskih moštev. To so: Gorenje Velenje, Celje Pivovarna Laško, Cimos Koper, Trimo Trebnje, Maribor Branik, Krško, Krka, Ribnica Riko hiše, Jeruzalem Ormož, Istrabenz plini Izola, SVIŠ Pekarna Grosuplje, Sevnica, Herz Šmartno, Velika Nedelja Carrera Optyl, Slovan, Dol TKI Hrastnik, Grosuplje, Grča Kočevje, Damahaus Cerklje, Dobova, Slovenj Gradec 2011, Moškanjci-Gorišnica, Mokerc-Ig, Škofljica Pekarna Pečjak, Alples Železniki, Črnomelj, Drava Ptuj, Radeče-MIK Celje, Brežice, Arcont Radgona, Col, Pomurje, Mitol Sežana, Rudar, Nova Gorica, Loka 2012, Ajdovščina, Radovljica.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano