Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Torek,
20. 10. 2015,
10.50

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Kielce Alem Toskić Uroš Zorman

Torek, 20. 10. 2015, 10.50

8 let

Trije Slovenci na tekmi visoke napetosti, Toskića zalila kri

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Še nekaj utrinkov iz zelo zanimivega in razburljivega zadnjega kroga rokometne lige prvakov.

Kielce so bile na pragu prve zmage nad evropsko prvakinjo Barcelono v zgodovini. Dvanajst sekund do konca so imele napad in gol prednosti. Pri križanju Uroša Zormana in Michala Jureckega so Poljaki izgubili žogo, slovenski reprezentant je napravil prekršek in sprva sta mu sodnika Nenad Krstič in Peter Ljubič pokazala dveminutno izključitev, nato pa (pre)ostro še rdeči karton. Do konca so ostale še štiri sekunde, kot je odredil delegat Antonio Goulao. Barcelona je imela dva igralca več in prek Jesperja Nöddesboja dosegla zadetek, Poljaki pa so besni predvsem zato, ker se je Gudjon Valur Sigurdsson nekaznovano sprehajal globoko po šestmetrskem prostoru in celo ležal v njem, kar je vsaj sporno. Očitno sta ocenila, da s prestopom ni vplival na igro niti oviral vratarja. Zadnje pol minute tekme najdete TUKAJLE. Kakorkoli že, razpletlo se je z remijem. Saj veste, kako pravijo: rezultat tekme je skupek napak igralcev in sodnikov …

Srečanje komolca in Toskićeve arkade

Alem Toskić, okrepitev Gorenja v prihodnji sezoni, si bo vsekakor zapomnil tekmo pri Koldingu. Ne le zaradi poraza Vardarja, ampak tudi je doživel boleče srečanje s komolcem Boja Spellerberga in obraz mu je nemudoma zalila kri. Žilavi Toske je v rokometu doživel in preživel marsikaj, zato smo prepričani, da se na ta pripetljaj ne bo dolgo oziral.

Zanimivo minuto odmora pa je izvedel Lino Červar na tekmi Baia Mareja – da, to je moška različica tokratnih tekmic Krima – in svojega Metalurga. Filipa Kuzmanovskega ni poslal … hm … saj veste, kam, ampak domov. A ne z avtobusom. "Domov te bom nagnal peš! Smo se tako dogovorili? Spoštuj ekipo," je vzklikal Lino, ki je tokrat skladno z mlajšo ekipo ubral nekoliko bolj očetovski pristop. Slišali in videli smo tudi že bistveno ostrejšega.

Ne spreglejte