Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
16.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 16.25

8 let

Obrvan: Pustiti lep vtis

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ciudad Real, Gummersbach, Montpellier …. Sami strahospoštovanja vredni klubi in prav ti bodo v drugem delu lige prvakov stali nasproti velenjskemu Gorenju.

Prvi strokovni mož "os" Ivica Obrvan se s tekmeci ne obremenjuje preveč.

"Že pred žrebom smo se zavedali, da v nadaljevanju tekmovanja lige prvakov ni več lahkih nasprotnikov. Sam se s tem nisem veliko ukvarjal, želimo le to, da bi odigrali tekme čim bolj kvalitetno in pustili lep vtis. Igrali bomo po svojih sposobnostih in upamo, da bomo osvojili kakšno točko", je po žrebu v avstrijski prestolnici dejal hrvaški strokovnjak na klopi Gorenja Ivica Obrvan. Če tokrat Rdeča dvorana ne bo pokala po šivih, potem ne bo nikoli, saj v rudarsko mesto prihaja najbogatejši evropski klub Ciudad Real na čelu s Sregejem Rutenko in Urošem Zormanom.

Poleg tega bo pot v Slovenijo znova vodila Romana Pungartnika z Gummersbachom ter nekdanja igralca Gorenja Momirja Ilića ter Vedrana Zrnića. "Vesel sem, da bomo lahko v Rdeči dvorani in v Velenju gostili priznane evropske rokometne ekipe. Gledalci bodo imeli od rokometnih predstav lahko zelo veliko," še pravi Obrvan.

Po lanskoletnem trdem boju s francoskim Montpellierjem v pokalu pokalnih zmagovalcev, Velenjčane še enkrat čaka isti nasprotnik. Joel Abati, Michel Guigou, David Juricek, Isam Tej in soigralci veljajo za neugodno ekipo z ostro obrambo. A niso nepremagljivi. "V drugem delu lige prvakov smo dobili atraktivne in težke nasprotnike, ki so pravi magnet za gledalce. Sam se jih osebno veselim, saj se bomo na parketu lahko srečali tudi s svojimi nekdanjimi soigralci in dobrimi znanci," je z žrebom zadovoljen kapetan Sebastjan Sovič.

Prvo tekmo bodo "ose" odigrale doma med 6. in 10. februarjem proti španskemu kraljevemu klubu.

Ne spreglejte