Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
23. 11. 2013,
12.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Vladan Matić Urban Lesjak

Sobota, 23. 11. 2013, 12.22

8 let

Ob visokem vodstvu bodo mladi občutili vroče igrišče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Rokometaše Celja nocoj čaka najtežje gostovanje v skupini C, saj se bodo pomerili z vodilno ekipo Veszpremom, ki ni oddala niti ene točke. Celjani pravijo, da se bodo borili na vso moč.

Tekmeca sta se pomerila že prejšnjo nedeljo v petem krogu rokometne lige prvakov, ko je bilo prizorišče celjska dvorana Zlatorog. Izbranci trenerja Vladana Matića so se v prvem polčasu dobro upirali madžarskim rokometašem, ki veljajo za resne tekmece v boju za končni naslov prvaka v tem tekmovanju, v drugem pa popustili oziroma so tekmeci stopili na plin in zmagali z 31:26. Nocoj – tekma se bo začela ob 18.45 – bo prizorišče Veszprem, tako da bodo domači rokometaši še večji favoriti, kar priznavajo tudi v celjski garderobi.

"V Veszpremu se bomo poskušali domačim igralcem dobro upirati. Že pred tekmo v Celju so bili favoriti za zmago, zdaj pa so seveda še večji. Igramo na njihovem vročem terenu, kjer je dvorana že razprodana. Med samo tekmo bomo videli, kako bo ta potekala. Seveda se ne predajamo in bomo poskusili presenetiti. Če bodo domači visoko povedli, želim priložnost ponuditi vsem svojim igralcem, da občutijo, kako je igrati na tako vročem igrišču in ob takem vzdušju, ter da pokažejo, kaj v takšnih razmerah zmorejo. V prihodnjih dneh nas nato čakajo nove pomembne tekme, Slovan, prihajata Zagreb in Velenje in gledati moramo tudi na to, saj gre za tekme, ki so za nas izjemno pomembne," pred obračunom razmišlja celjski strateg, vratar Urban Lesjak pa dodaja: "Na prvi tekmi smo se štirideset minut povsem enakovredno kosali z njimi. Res je, da so nato naše štiri zaporedne napake kaznovali z zadetki in pobegnili na varno razdaljo, ki nam je vse do konca tekme ni uspelo več ujeti. V Veszprem gremo lahko sproščeni, saj dejansko nimamo kaj izgubiti. Nihče od nas ne pričakuje zmage, vseeno pa pričakujem, da bomo odigrali dobro in ponosni zapustili igrišče."

Ne spreglejte