Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Ponedeljek,
27. 2. 2017,
11.19

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

liga prvakinj Krim Mercator Krim Mercator Miša Marinček Ribežl

Ponedeljek, 27. 2. 2017, 11.19

3 leta

Po še enem visokem porazu Krima

Miša Marinček: V glavi imamo zavoro

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
krim gyor | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

"Jeseni smo igrale druga za drugo, ekipa je dihala kot eno. Vsaka je lahko zabijala gole. Tokrat se je pokazalo, da imamo neko zavoro v glavi," je nad igro svoje ekipe zaskrbljena kapetanka Krima Miša Marinček.

Kapetanka Krima in prva vratarka tako v klubu kot v reprezentanci Miša Marinček nikoli ne olepšuje stvari. Tudi po še enem porazu proti Györu za kar 17 golov v glavnem delu lige prvakinj se ni izgovarjala na poškodbe in superiornost madžarske zasedbe, ki znova meri povsem na vrh Evrope.

"V prvem polčasu smo naredili zelo malo prekrškov, v drugem smo se dvignili, a zapravili preveč čistih strelov ali izgubljali žoge. S tako igro boljšega rezultata proti Györu ne moreš pričakovati," je priznala: "Vsaka mora razmisliti pri sebi, kaj želi od rokometa. Tako kot smo verjeli vase v prvem delu lige prvakinj. Ne pa iti v tekmo z belo zastavo, tega ne priznavam. Vselej poskušam to pokazati tudi na igrišču."

Brez izgovorov

Že ves čas glavnega dela manjka ena najboljših krimovk to sezono Elizabeth Omoregie, klub se je razšel z Valentino Blažević, tokrat je bila na tribuni še Laura Kamdop. In tudi zdravstveno stanje nekaterih igralk še zdaleč ni bilo brezhibno.

Krimovke v glavnem delu lige prvakinj ostajajo brez točk. | Foto: Vid Ponikvar Krimovke v glavnem delu lige prvakinj ostajajo brez točk. Foto: Vid Ponikvar

A Marinčkova ne išče izgovorov: "S takšno igro tudi z Elizabeth ne bi bilo drugače, enako tudi na kakšni prejšnji tekmi. Tudi ona ni vsemogočna. Jeseni smo igrale druga za drugo, ekipa je dihala kot eno. Vsaka je lahko zabijala gole. Tokrat se je pokazalo, da imamo neko zavoro v glavi. Moramo se pogovoriti."

Štirim porazom navkljub ima Krim še vedno možnosti za četrtfinale. Za njim pravzaprav zaostaja le za točko. A lovi nikogar drugega kot evropskega prvaka, ekipo CSM Bukarešta, s katero se bo pomeril v petek. Vmes pa v torek sledi še derbi z Zagorjem.

Ne spreglejte