Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 10. 2010,
20.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 9. 10. 2010, 20.10

8 let

Iskrilo se je med "Noko" in Zormanom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
S tribune v Blaugrani se je zdelo, da je "počilo" med trenerjem Celja PL "Noko" Serdarušićem in kapetanom Urošem Zormanom. "Noka" je za Sportal to potrdil. Kapetan je od 16. minute sedel na klopi.

Obračun tretjega kroga lige prvakov med Barcelono in Celjem Pivovarno Laško ni prinesel le grozovitega poraza, temveč še eno bolj zapleteno zadevo. Gre za odnos na relaciji trener Zvonimir Serdarušić – kapetan Uroš Zorman. Slednji je v tej sezoni zagotovo motor ekipe, vse tekme doslej, tako v državnem prvenstvu kot ligi prvakov je odigral domala 60 minut. Enkrat bolje, drugič slabše, večinoma pa pohvalno razigraval ekipo.

Tudi v katalonski prestolnici je poskušal soigralcem pripraviti akcije za strel, hkrati pa s samostojnimi prodori zabijati in "izsiljevati" sedemmetrovke. A le do 16. minute obračuna v Blaugrani. Takrat ga je trener poklical na klop ter v igro poslal Nejca Poklarja, kasneje še Davida Razgorja. Slednja sta svoje delo na mestu dirigenta celjske igre opravila solidno.

Letele so iskrice

Bolj pa bode v oči odnos trener – kapetan. Že preden ga je "Noka" poklical na klop, se je z novinarske tribune v dvorani zazdelo, da letijo iskrice. A tega od daleč nismo mogli zagotovo reči. Zato pa je "Noka" po obračunu in porazu na vprašanje Sportala, čemu je Zorman zaključil z igro v 16. minuti pri izidu 11:7 (vrnil se je le še tik pred koncem polčasa za kakšno minuto), ali je šlo za spor odgovoril: "Vesel sem, da tako zelo dobro opazujete, kaj se dogaja na tekmi," in po kratkem premoru nadaljeval: "Ja, prišlo je do spora med nama. Ampak, če me sprašujete, kaj je bil vzrok, ne boste dobili odgovora."

Zagotovo bomo priča tudi epilogu dogajanja. Spori med trenerjem in kapetanom pač niso kar tako, sploh če gre za pomembnega člena in igralca, za katerega je trener nedavno še dejal, da si ga tudi v prihodnje želi v svoji ekipi. Poleg tega pa tudi kapetana slovenske reprezentance, kateri prav tako poveljuje Zvonimir "Noka" Serdarušić.

Ne spreglejte