Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Torek,
9. 2. 2016,
21.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

rokomet Marko Šibila priprave Podčetrtek

Torek, 9. 2. 2016, 21.43

8 let

Gorenje se povezuje v Podčetrtku

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Te dni so velenjski rokometaši, ki so z enakim številom točk kot Celje na vrhu prvenstvene lestvice, na kratkih pripravah v Podčetrtku.

Glavni namen priprav je predvsem povezovanje ekipe, ki jo od začetka januarja vodi novi trener Marko Šibila.

"Za nas je pomembno, da tudi igralci, ki so bili zaradi reprezentančnih obveznosti velik del januarja odsotni (brata Burić in Szyba, op. a.), še bolj delajo z ekipo. Odločitev za priprave se je izkazala za zelo dobro, pohvaliti moram vse igralce. Na treningih gre predvsem za dodatna uigravanja in vzpostavitev neke skupne vizije igre. Ne glede na to, da fantje skupaj igrajo že nekaj časa, skušamo stvari še bolj dodelati in jih med sabo še bolj povezati. Rad bi se zahvalil vodstvu kluba in Termam Olimia, ki so nam priprave tudi omogočili," je za klubsko spletno stran dejal Šibila.

Dva nova

Ta je v zimskem premoru pozdravil novega igralca, levega zunanjega Vida Levca. Z Velenjčani pa del tedna trenira tudi krožni napadalec Darko Stojnič, ki še vedno igra za Slovana.

"Podčetrtek je za priprave idealno mesto. Imamo zares vrhunske pogoje, odlične sobe, bazene, savne, dvorano, vse je na svojem mestu. Naša naloga je, da te štiri dni resno delamo, odpravimo tiste malenkosti, ki jih še moramo, in pa, seveda, da dobre stvari še nadgradimo. Vemo namreč, da nas v prihodnjih tednih čaka ogromno tekem, še posebej pomembni sta tisti z Mariborom in s Celjem. Vse bomo naredili, da na vseh omenjenih dvobojih tudi zmagamo," je odločen kapetan Staš Skube.

Velenjčani bodo skušali napasti naslov prvaka. Zadnjega so osvojili leta 2013, takrat še z Brankom Tamšetom. Ta je nato osvojil zadnji dve prvenstvi s Celjem, ki je Velenjčane letos izločilo v 1/16 finala pokalnega tekmovanja. Za izpad iz pokala EHF je poskrbel danski Tvis.

Ne spreglejte