Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
1. 8. 2016,
17.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,40

1

Natisni članek

Rio 2016

Ponedeljek, 1. 8. 2016, 17.00

6 let, 6 mesecev

Olimpijske igre

Težavam ni videti konca, nekaj dni pred začetkom se jim je podrl pomol #foto

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,40

1

Organizatorje le še nekaj dni loči od olimpijskih iger v Riu de Janeiru. V olimpijski vasi je že prav veselo, na nekaterih športnih prizoriščih pa imajo organizatorji precejšnje težave.

Športniki odštevajo dneve do olimpijskih iger v Riu de Janeiru, kjer bo med drugim nastopilo tudi 60 slovenskih športnic in športnikov. V olimpijski vasi se je veliko športnikov pritožilo nad razmerami v sobah, a kot kaže, imajo organizatorje težave tudi na športnih prizoriščih. V olimpijski vasi je že pestro, saj so se zbrali že skoraj vsi športniki.

Na prizorišču, kjer bodo potekale olimpijske jadralne regate, se je nekaj dni pred začetkom iger zrušil pomol. | Foto: Na prizorišču, kjer bodo potekale olimpijske jadralne regate, se je nekaj dni pred začetkom iger zrušil pomol.

 

V olimpijski vasi je veliko moderne tehnologije, s katero se lahko zabavajo tudi tekmovalci. | Foto: V olimpijski vasi je veliko moderne tehnologije, s katero se lahko zabavajo tudi tekmovalci.

Za varnost je v olimpijski vasi zelo dobro poskrbljeno, saj je na vsakem koraku mogoče videti oborožene vojake. | Foto: Za varnost je v olimpijski vasi zelo dobro poskrbljeno, saj je na vsakem koraku mogoče videti oborožene vojake.

Na olimpijsko prizorišče so prispeli hrvaški rokometaši, ki so se na pripravljalnih tekmah pomerili tudi z našimi fanti. | Foto: Na olimpijsko prizorišče so prispeli hrvaški rokometaši, ki so se na pripravljalnih tekmah pomerili tudi z našimi fanti.

Zaslužen počitek enega izmed delavcev v olimpijski vasi. | Foto: Zaslužen počitek enega izmed delavcev v olimpijski vasi.

Domišljija ne pozna meja. Po vrvi so se spustili z mosta in naredili olimpijske kroge. | Foto: Domišljija ne pozna meja. Po vrvi so se spustili z mosta in naredili olimpijske kroge.

Olimpijski krogi skoraj na vsakem koraku opozarjajo, da so olimpijske igre tik pred vrati. | Foto: Olimpijski krogi skoraj na vsakem koraku opozarjajo, da so olimpijske igre tik pred vrati.

Na znameniti brazilski plaži Copacabana nastajajo zanimive peščene skulpture. | Foto: Na znameniti brazilski plaži Copacabana nastajajo zanimive peščene skulpture.

Organiziran bo tudi olimpijski turnir odbojke na mivki. Glede na velikost štadiona se obeta pravi olimpijski spektakel. | Foto: Organiziran bo tudi olimpijski turnir odbojke na mivki. Glede na velikost štadiona se obeta pravi olimpijski spektakel.

V olimpijski vasi so dobrodošlico doživeli tudi že brazilski športniki. | Foto: V olimpijski vasi so dobrodošlico doživeli tudi že brazilski športniki.

11.	Svoje prve treninge opravljajo tudi skakalci v vodo. | Foto: 11. Svoje prve treninge opravljajo tudi skakalci v vodo.

Treningi so v polnem teku tudi pri gimnastičarkah. Letos nas bo v Riu kot edina zastopala Teja Belak. | Foto: Treningi so v polnem teku tudi pri gimnastičarkah. Letos nas bo v Riu kot edina zastopala Teja Belak.

 
 
Ne spreglejte