Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 8. 2016,
20.38

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Olimpijske igre Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rio 2016

Torek, 2. 8. 2016, 20.38

6 let, 6 mesecev

Rio 2016

Ne samo športniki, tudi čistilke pozirajo na olimpijskih krogih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Do začetka olimpijskih iger v Riu de Janeiru so le še trije dnevi, zato napetost vedno bolj narašča. Tudi med športniki, ki se bodo potegovali za olimpijske medalje.

Čeprav nekateri odštevajo ure do začetka olimpijskih iger, pa je na določenih prizoriščih videti, da se jim prav nikamor ne mudi. Včeraj se jim je na jadralskem prizorišču podrl pomol, a organizator zatrjuje, da tekmovanje v jadranju, kjer se bo za visoka mesta boril tudi naš Vasilij Žbogar, ni ogroženo.

Nič kaj bolje ni videti teniško prizorišče. Pred štadionom je še vedno mogoče videti delavce s samokolnicami. Bo res vse nared do začetka največjega športnega dogodka?

Olimpijski krogi so velik športni simbol. Ne samo za športnike, ampak tudi za vse druge. Takole so na olimpijskih krogih pozirale čistilke v olimpijski vasi. | Foto: Olimpijski krogi so velik športni simbol. Ne samo za športnike, ampak tudi za vse druge. Takole so na olimpijskih krogih pozirale čistilke v olimpijski vasi.

V olimpijski vasi je poskrbljeno tudi za zabavo. V tako imenovani fun coni je že postavljen velik oder. | Foto: V olimpijski vasi je poskrbljeno tudi za zabavo. V tako imenovani fun coni je že postavljen velik oder.

Kamie Yousuf, edina predstavnica Afganistana na olimpijskih igrah v Riu. | Foto: Kamie Yousuf, edina predstavnica Afganistana na olimpijskih igrah v Riu.

Prava usklajenost ... | Foto: Prava usklajenost ...

Ob osrednjem teniškem igrišču je še vedno mogoče videti delavce s samokolnicami. Bodo Novak Đoković in druščina lahko nemoteno začeli turnir? | Foto: Ob osrednjem teniškem igrišču je še vedno mogoče videti delavce s samokolnicami. Bodo Novak Đoković in druščina lahko nemoteno začeli turnir?

Še zadnji popravki na ograji. | Foto: Še zadnji popravki na ograji.

Nekateri športniki očitno ne dajo prav veliko na športno prehrano – "privoščili" so si hrano iz McDonald'sa | Foto: Nekateri športniki očitno ne dajo prav veliko na športno prehrano – "privoščili" so si hrano iz McDonald'sa

Kosovski tekač na 800 metrov Musa Hajdari se je na trening odpravil v bližnji gozd. | Foto: Kosovski tekač na 800 metrov Musa Hajdari se je na trening odpravil v bližnji gozd.

Brazilci očitno dobro skrbijo za varnost. Ob znameniti plaži Copacabana vseskozi krožijo vojaške bojne ladje. | Foto: Brazilci očitno dobro skrbijo za varnost. Ob znameniti plaži Copacabana vseskozi krožijo vojaške bojne ladje.

Iranske športnice so med preostalimi požele veliko zanimanja. | Foto: Iranske športnice so med preostalimi požele veliko zanimanja.

V Lagoi trenirajo tudi veslači. V Braziliji tokrat ne bo slovenskih predstavnikov. | Foto: V Lagoi trenirajo tudi veslači. V Braziliji tokrat ne bo slovenskih predstavnikov.

 

Ne spreglejte