Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 10. 2016,
12.07

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ljubljanski maraton tek Adidas

Ponedeljek, 10. 10. 2016, 12.07

6 let, 6 mesecev

Želite na Volkswagen 21. Ljubljanskem maratonu z adidasom štartati iz prve vrste?

Oglasno sporočilo

Tekaški utrip je v teh dneh močno prisoten okoli nas, saj se nam Volkswagen 21. Ljubljanski maraton približuje z veliko hitrostjo. Za še večjo napetost je v teh dneh poskrbel adidas, ki je organiziral edinstveno nagradno igro WhyIrunLjubljana, v sklopu katere bosta dva srečneža skupaj z najboljšimi tekači z vsega sveta štartala iz prve vrste.

 | Foto:

Tekaški dogodek leta, Volkswagen 21. Ljubljanski maraton, je enkratna priložnost za vse tekaške navdušence, ki želijo preizkusiti, koliko kondicije in vzdržljivosti so pridobili v preteklih mesecih. Nemški proizvajalec športne opreme adidas je tudi letos kot diamantni sponzor našega največjega tekaškega dogodka aktivno sodeloval pri pripravah in pripravil nepozabno izkušnjo.

WhyIrunLjubljana

V nagradni igri WhyIrunLjubljana, ki jo je adidas začel v teh dneh, lahko z malo sreče osvojite edinstveno izkušnjo in prvovrstno tekaško opremo. adidas bo namreč izžrebal dva, ki bosta svoj tek na 21 ali 42 kilometrov začela iz prve štartne vrste ob boku najboljših svetovnih tekačev, poleg tega pa ju bo opremil z vrhunsko tekaško opremo. Za uvrstitev v žreb se pridružite tekaški skupnosti adidas, obiščite spletno stran www.whyirunljubljana.si in tam zapišite svoj razlog, zakaj tečete na Ljubljanskem maratonu.

Zmagovalca, žensko in moškega, bo adidas izžrebal zadnji teden pred maratonom ter jima namenil čast, da skupaj z najboljšimi odpreta jubilejni Volkswagen 21. Ljubljanski maraton.

Obiščite spletno stran www.whyirunljubljana.si in štartajte iz prve vrste!

Ne spreglejte