Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 6. 2017,
15.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 20. 6. 2017, 15.27

6 let, 6 mesecev

TUŠEV TEK BARV: Ljubljana bo v barve znova odeta 23. junija

Oglasno sporočilo

Ljubljana, 15. 6. 2017 – Le še 8 dni nas loči od najbolj barvitega teka v Sloveniji. Ljubljana bo tako že tretje leto zapored barvito vstopila v poletje, saj se bo v petek, 23. junija, s štartom na Kardeljevi ploščadi začel Tušev tek barv. Trasa, dolga pet kilometrov, bo tokrat namenjena ne le tekačem, temveč tudi vsem navdušencem rolanja, ki bodo pod sloganom "Živi zdravo skozi zabavo" premagovali kilometre in na petih barvnih postajah uživali v prahu neškodljivih HOLI barv. Na cilju bo poskrbljeno za bogat program s številnimi razstavljavci, animacijami za vse generacije ter končno zabavo z vrhunskimi glasbenimi izvajalci ter seveda barvami.

Tušev tek barv | Foto:

Tek barv, ki se odvija po vseh večjih svetovnih prestolnicah, v Sloveniji pa ga že tretje leto pripravljajo v Tušu, spodbuja ljudi, da se družijo in zabavajo. Tekače in rolarje bo na približno pet kilometrov dolgi trasi v popoldanskih urah zadnjega šolskega dne pričakalo pet barvnih postaj z različnimi organskimi in neškodljivimi HOLI barvami, ki jih v Indiji od nekdaj uporabljajo za različna praznovanja.

Tušev tek barv | Foto:

Dogodka, ki bo že tretje leto zapored združil športnike, rekreativce in tokrat prvič tudi ljubitelje rolanja, se je v lanskem letu udeležilo kar šest tisoč tekačev vseh starosti. "Ni merjenja časa in zmagovalcev, ampak so zmagovalci vsi," poudarjajo organizatorji.

Tušev tek barv | Foto:

Na Tuševem teku barv se bodo lahko zabavali in uživali tudi vsi, ki se ne bodo podali po tekaški progi, saj bo različnih aktivnosti na pretek. Številni razstavljalci, animacije in igre, športi in dobra volja so na dogodku iz leta v leto zagotovljeni. Ob koncu teka pa se druženje ne bo končalo, temveč se bo razvilo v večerno zabavo, ki bo nedvomno ponudila pester vstop v poletje.

Tušev tek barv | Foto:

Obiskovalci dogodka bodo namreč uživali ob zvokih svetovnih zvezd, kot so Lil Jon, dobitnik grammyja in nagrade MTV video music award, DJ Juicy M, zvezda lanskoletnega Tuševega teka barv in najbolj priljubljena ženska didžejka na svetu, Vanillaz, trenutno najbolj vroča didžeja v Sloveniji, pa Kosta Radman, Zoderling, Tommy Walker in Get physical. Dolgo v noč se bo torej zavlekla najbolj nora zabava ob začetku poletja z odličnimi in svetovno znanimi zvezdami iz sveta glasbe in zabave.

Tušev tek barv | Foto:

Dogodek pa bo imel tudi dobrodelno noto, saj bo vsak udeleženec z nakupom vstopnice prispeval tudi v sklad Zveze prijateljev mladine.

Ne spreglejte