Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 9. 2012,
15.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

rekreacija Ljubljana Šentvid

Torek, 11. 9. 2012, 15.18

8 let

Teniški tour se seli v prestolnico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po odprtih prvenstvih v Kamniku in Velenju se rekreativni teniški tour 2012 seli v prestolnico, ki bo med 15. in 17. gostila teniške rekreativce.

Po treh tednih premora bodo med soboto, 15. septembrom, in ponedeljkom, 17. septembrom, na svoj račun zopet prišli rekreativni ljubitelji tenisa. Na sporedu bo namreč tretje odprto prvenstvo za rekreativce, s katerim želi Teniška zveza Slovenije (TZS) popularizirati tenis tudi med rekreativnimi igralci. Na prvih dveh "postajah" sta slavila Aleš Maček (Radomlje) in Lea Sunarič (Žalec), ki sta bila najboljša tudi na prvem uradnem državnem prvenstvu za rekreativce.

Tretja postaja bo Ljubljana, natančneje Športni park Šentvid, kjer bodo teniški igralci loparje prekrižali v soboto. Na turnirju, ki ga organizirajo TZS, Ten-igra in ŠD Šentvid, se bodo rekreativci borili za točke rekreativne lestvice TZS. Ker bo ljubljanski turnir prvega ranga, bo zmagovalec odnesel 480 točk, poraženec v prvem krogu pa bo dobil 30 točk. Na turnir se morate prijaviti, in sicer bodo prireditelji prijave zbirali do danes do 24.00. Nekaj poznih prijav bo možnih tudi do četrtka, 13. septembra, ko bodo ob 20.00 opravili tudi žreb. Na tekmovanje je že prijavljena vodilna v skupnem seštevku rekreativne teniške lestvice pravih rekreativcev Lea Sunarič, prav tako tam ne bo manjkal vodilni teniški igralec Aleš Maček. Na seznamu prijavljenih sta tudi Jernej Ajd in Andrej Šalamun, ki sta se na prvem odprtem prvenstvu, ki sta se ga udeležila, takoj uvrstila v polfinale oziroma v finale.

Ali bomo dobili nova zmagovalca Slovenskega rekreativnega tenis toura ali pa bosta že tretjič zapored slavila Maček in Sunaričeva bo znano v ponedeljek.

Ne spreglejte