Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 9. 2014,
12.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 9. 2014, 12.28

6 let, 7 mesecev

Tekaška druženja CITYTRAIL™

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Že imaš svoj najljubši City Trail? Pridruži se nam na tedenskem odkrivanju skritih tekaških poti.

Community run so tekaška druženja, kjer bomo raziskovali ozke ulice starih mestnih jeder, odkrivali skrivne prehode med visokimi stavbami, preizkusili čim več različnih podlag in izkoristili najrazličnejše terene, ki so nam na voljo v mestu. Ustavili se bomo na točkah s pitno vodo, kjer se bomo okrepčali, prav tako pa nas bo pot vodila mimo številnih mestnih znamenitosti. Po klancih gor in dol, prek mostov, brvi in stopnic, vse to v mestu, kjer niti dva koraka nista enaka. Vsa ta raznolikost bo poskrbela za odlično telesno pripravljenost, za dobro vzdušje in koristne tekaške informacije ter nasvete tekaška trenerja.

17. 9. Mestna avantura – tek City trail po Ljubljani

24. 9. Odkrij Ljubljano – odkrivanje skritih prehodov v mestu

1. 10. Doživi svobodo – trail tek po Rožniku

8. 10. Razgibana mestna trasa – trije vzponi: Golovec, Ljubljanski grad, Rožnik

15. 10. Preizkusi vse terene v mestu – razgiban tek po središču Ljubljane

22. 10. Čez mostove – prečkanje mostov Ljubljanice in Gradaščice

zbirno mesto: Ljubljana, TIVOLSKI GRAD – PARK TIVOLI

CITYTRAIL™ brezplačna tekaška druženja bodo organizirana v več skupinah, v katerih bo tempo prilagojen vsakemu posamezniku, omogočen pa bo kar največji užitek ob spoznavanju mestnega labirinta. Poskrbljeno bo za dobro ogrevanje na začetku in prijeten konec vadbe, tekaška trenerja pa bosta z veseljem odgovorila na vsa vprašanja tekačev. Med nizanjem kilometrov se bomo spoznali tudi s pravilno tehniko teka po različnih terenih in premagovanja različnih ovir, mestno okolje pa izkoristili za tekaško krepilno vajo.

Poišči nove mestne poti z aplikacijo CITYTRAIL™ in osvoji nagrado

Salomon je za uporabnike pametnih telefonov iPhone in Android razvil aplikacijo, s katero lahko v več kot 90 mestih na svetu pretečete najzanimivejše mestne trase CITYTRAIL™, ki so jih ustvarili in preizkušali najboljši Salomonovi tekaški trenerji. Bodite soustvarjalci novih tekaških urbanih poti, zbirajte točke z vsako tekaško aktivnostjo, poiščite nove zanimive lokacije na poti in jih delite s Salomonovo skupnostjo. Tekaško aplikacijo CITYTRAIL™ nenehno dopolnjujemo z novimi trasami in skritimi atraktivnimi lokacijami, tako pa odpiramo vedno nove tekaške izzive v vašem mestu. Najbolj motivirane tekače z največ zbranimi točkami bomo na skupnih tekaških druženjih nagradili z novimi tekaškimi copati CITYTRAIL™ s popolnoma prenovljeno fleksibilno GORE-TEX® zaščito, s katerim boste pripravljeni na nove urbane avanture v vseh vremenskih razmerah.

Na tedenskih tekaških druženjih boste lahko preizkusili tekaško opremo Salomon in modele CITYTRAIL™ ter sodelovali v nagradni igri CITYTRAIL™.

Prijavi se na tekaško druženje CITYTRAIL™ in doživi tekaško avanturo v svojem mestu!

Vsak prijavljeni udeleženec prejme praktično Salomonovo nagrado. Več informacij o prijavi in tekaškem druženju CITYTRAIL™ tukaj.

Ne spreglejte