Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 9. 2016,
14.03

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pivovarna Union nogomet

Petek, 30. 9. 2016, 14.03

6 let, 7 mesecev

Ste zamudili Fužine? Pridite v Domžale, Koper, Velenje ali Novo Gorico!

Oglasno sporočilo

Prva izvedba turnirja Živjo, nogomet presegla pričakovanja.

Prejšnjo soboto je odziv tekmovalcev, navijačev in mimoidočih na igrišču na Fužinah presegel vsa pričakovanja organizatorja Pivovarne Union in partnerja NZS. Kar 27 ekip je merilo svoje moči in spretnosti v zabijanju golov in preigravanju ter uživalo v rekreaciji kot nekoč – nogomet s prijatelji in kozarcem dobrega piva. Zmage se je v finalnem dvoboju fužinskega turnirja razveselila ekipa Vunder bar.

Živijo, nogomet se je začel v ljubljanskih Fužinah | Foto: Živijo, nogomet se je začel v ljubljanskih Fužinah

Nogometno vzdušje bo trajalo do pozne jeseni

Turnirji v malem nogometu, združeni pod naslovom Živjo, nogomet, se bodo v jesenskem delu zvrstili še v 4 krajih po vsej Sloveniji, boj pa se bo nadaljeval tudi spomladi.

Kdaj in kje?

Rekreativni nogometaši se lahko pomerite v Domžalah (1. oktober, Trzin - Športni park Mlake), Kopru (15. oktober, Bonifika), Velenju (22. oktober, Cesta Simona Blatnika), in Novi Gorici (29. oktober, igrišče pri krožnem v Rožni dolini).

Živijo, nogomet Zlatan Čordić | Foto: Živijo, nogomet Zlatan Čordić

Zakaj se je vredno boriti?

Turnirji Živjo, nogomet obujajo nepozabne trenutke polne driblanja, dolgih podaj in golov v zadnjih izdihljajih dneva. Se spomnite, ko ste se za blokom ali na bližjem igrišču zbrali s prijatelji, odigrali pošteno tekmo in se zabavali ne glede na rezultat? To lahko podoživite tudi v jesenski seriji turnirjev in ker je glavni motiv prijetno druženje v športnem vzdušju, bo vsak član posamezne tekmovalne ekipe ob plačilu prijavnine prejel majico in vstopnico za obisk tekme Prve slovenske nogometne lige. Poleg nagrad na posameznih turnirjih se bodo najboljše ekipe jesenskega in pomladnega dela na zaključnem turnirju pomerili za glavno nagrado - vstopnico za ogled tekme lige prvakov UEFA Champions League 2017/2018 s prevozom in nastanitvijo.

Ekipe, prijavite se na prijave@zivjo-nogomet.si ali informacije poiščite na spletni strani www.zivjo-nogomet.si. Prijavnina za 5-člansko ekipo je 30 evrov.

Živijo, nogomet Nejc Vidmar, NK Olimpija, vratar | Foto: Živijo, nogomet Nejc Vidmar, NK Olimpija, vratar

 

Ne spreglejte