Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 4. 2014,
10.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 1. 4. 2014, 10.44

8 let

(Skoraj) brezplačna smuka na slovenskih smučiščih. Ni 1. april!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Slovenska smučišča bodo počasi ugasnila žičniške naprave in pripravila analizo klavrne sezone. Nekatera so se za zadnji teden obratovanja odločila za prav posebej mikavne ponudbe.

Na Voglu plačate le nihalko Na smučišču Vogel, ki se kljub spomladanskim temperaturam te dni lahko pohvali z 275 centimetri debelo snežno odejo, so se odločili, da zadnje obratovalne dni vsem smuke željnim ponudijo skoraj brezplačno uživanje na smučeh.

V času rednega obratovanja smučišča boste namreč vse do 13. aprila od ponedeljka do petka plačali le prevoz z nihalko. Odrasli boste za prevoz med tednom odšteli 13,5 evra, ob koncu tedna 20 evrov, otroci pa 9 evrov med tednom in 10 ob vikendih. Smučišče naj bi obratovalo še od 19. do 21. aprila in od 26. aprila do 4. maja, do takrat pa bo vse dni v pogonu tudi nihalka. Naprave bodo obratovale od 8.30 do 15. ure.

Na Rogli smuka za simbolični 1 evro Posebno ponudbo so pripravili tudi v štajerskem smučarskem središču na Rogli, kjer boste od 2. do 6. aprila lahko smučali zgolj za simbolično ceno 1 evro. Delovanje žičniških naprav bo nekoliko okrnjeno, saj obratujejo le žičnice Jasa, Košuta, Uniorček 1, Mašin žaga in Planja, smučišče pa je odprto do 14. ure.

Na Krvavcu le še do nedelje Sezono počasi končuje tudi največje gorenjsko smučišče Krvavec, kjer bodo naprave zadnjič pognali to nedeljo, 6. aprila 2014. Posebnih akcij za zadnji teden – razen izjeme v soboto, ko bo Krvavec že devetič gostil legendarno Lužo, kjer bo kar kipelo od deskarskih in smučarskih akrobacij – ne predvidevajo, že zdaj pa vabijo, da jih obiščete v tamkajšnjem Poletnem parku, ki svoja vrata odpira konec maja. Smučišče obratuje od 8. do 16. ure, gondola pa do 17. ure.

Smučišča Mariborsko Pohorje, RTV Kranjska Gora, SC Cerkno, GTC Kope, RTC Golte in STC Stari vrh so sezono, ki bi jo veljalo čim prej pozabiti, končali že prejšnji konec tedna.

Ne spreglejte