Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 12. 2016,
9.21

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

rekreacija hujšanje fitnes sobno kolo kolo tek

Torek, 20. 12. 2016, 9.21

6 let, 6 mesecev

Si želite izgubiti nekaj kilogramov?

Oglasno sporočilo

Prenovljena spletna trgovina ENIM.SI ponuja veliko rekreativne opreme za aktivno preživljanje časa.

Sobna kolesa so ena najpopularnejših oblik vadbe po vsem svetu. Vadba z njimi je zabavna, udobna in predvsem učinkovita, saj krepi veliko mišic, hkrati pa povečuje energijo in kondicijo ne glede na vremenske razmere. Sobna kolesa zanesljivo izboljšajo tako vaše fizično kot tudi psihično stanje brez obremenitve sklepov, ki je pogost pojav pri drugih oblikah vadbe. V prenovljeni spletni trgovini ENIM.SI boste našli veliko izbiro sobnih koles priznanega nemškega proizvajalca Kettler in drugih kakovostnih blagovnih znamk.

Teči na mestu je lahko zabavno

 | Foto:

Zimski čas je za rekreativne kolesarje čas počitka, obdobje v letu, ko se lahko bolj posvečamo svojim družinam, saj vreme ne dopušča veliko možnosti za gibanje na prostem. Seveda se marsikdo odloči za tek na smučeh ali alpsko smučanje, vendar šport zahtevata veliko časa, ki ga danes večini primanjkuje. Zato izberite tek kot smiselno alternativo, ki jo lahko izvajamo, tudi ko zmeraj prekratek zimski dan zamenja noč.

Tek tudi pozimi

Kettler, nemški proizvajalec fitnes naprav, v svojem širokem prodajnem programu ponuja tudi tekalne steze. Lahko pa izberete tudi tekalno stezo ameriškega proizvajalca ICON, ki prav tako ponuja velik nabor različnih stez za domačo uporabo.

ENIM.Si ponuja bogat izbor kakovostne fitnes opreme

 | Foto:

V spletni trgovini ENIM.SI boste poleg dodatkov za fitnes in dodatkov za skupinsko vadbo našli tudi  kakovostne skiroje in poganjalce za svoje male nadobudneže, ki so tudi primerno darilo za prihajajoče leto.

Praznično obdarovanje in božična nagradna igra
Ob koncu leta je čas obdarovanja, zato je športna oprema lahko dobra odločitev za lepo in praktično darilo. Pri Enimu so za vas pripravili tudi božično nagradno igro, v kateri bodo podelili več kot 50 privlačnih nagrad za aktivno preživljanje prostega časa. Za privlačne nagrade se potegujete z registracijo v prenovljeni spletni trgovini.

Izkoristite praznične akcijske cene in prihranite

Praznični čas v Enimu pomeni tudi čas popustov in akcijskih ponudbo, zato bodite pozorni tudi na posebno ponudbo športne opreme za aktivni čas. Na voljo so izdelki priznanih blagovnih znamk, med drugimi tudi Kettler, Hudora, Nordictrack in Icon.

 | Foto:

Ne spreglejte