Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 6. 2017,
9.35

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča ROSE Bikes

Natisni članek

Na kolo Rose Bikes kolesarjenje advertorial

Ponedeljek, 12. 6. 2017, 9.35

2 meseca, 1 teden

Si upaš naročiti novo kolo prek spleta? Zakaj pa ne!

Vsebino omogoča ROSE Bikes
Rose Bikes

Še pred nekaj leti je bil nakup kolesa, tako kot večine drugih dobrin, vezan predvsem na lokalne trgovine, a časi se spreminjajo. Nič nenavadnega ni, če zazvoni zvonec, pred vhodnimi vrati pa stoji dostavljavec z veliko škatlo, v kateri je tvoje novo kolo.

Splet spreminja naše navade

Najprej nekaj statistike. V Združenih državah Amerike so lokalne kolesarske trgovine doživele vrhunec leta 2001, ko je povpraševanje po kolesih in kolesarskih oblačilih poskočilo zaradi dobe Lancea Armstronga, ki je kolesarstvo približal množicam. V naslednjih 15 letih je njihov promet upadel za več kot 40 odstotkov.

V Sloveniji je leta 2015 kar 40 odstotkov ljudi med 16. in 74. letom opravilo najmanj en spletni nakup, od tega je bilo skoraj polovica športne opreme. In te številke rastejo iz dneva v dan.

Trend je torej določen, splet ima čedalje večjo vlogo v vsakdanji potrošnji in ravno športna oprema je v vrhu spletnega nakupovanja. Tega se zavedajo tudi proizvajalci koles. Tako sta spletno nakupovanje koles nedavno začela uvajati giganta Giant in Trek, ki naročeno kolo dostavita svojim lokalnim kolesarskim trgovcem, kjer ga prevzame kupec. Tovrstnega sistema pa ne poznajo pri Canyonu in ROSE Bikes, saj vsa naročena kolesa dostavijo na vaš naslov. Še korak dlje so šli pri ROSE Bikes – poleg spletnega naročanja koles ponujajo tudi možnost konfiguracije koles, v večini držav EU pa imajo tudi podporo strankam v domačem jeziku.

Konfiguracija kolesa je ena ključnih prednosti za vsakega kolesarja. | Foto: Konfiguracija kolesa je ena ključnih prednosti za vsakega kolesarja.

 

ROSE Bikes v Sloveniji

Nemški spletni trgovec koles in kolesarske opreme ROSE Bikes zagotavlja podporo tudi v slovenskem jeziku. V Ljubljani si je izbrana kolesa mogoče ogledati in brezplačno preizkusiti, s promocijskimi kodami pa poskrbijo tudi za brezplačno dostavo. Več na info@rosebikes.si in na www.facebook.com/rosebikesslovenija.

ROSE | Foto:

Pomisleki pri spletnem nakupu koles?

Spletno nakupovanje kolesa ima vrsto prednosti, hkrati pa ima marsikdo tudi nekaj pomislekov. Najpogostejši so predvsem izbira ustrezne velikosti, kako kolo sestaviti ob dostavi, kje ga servisirati in kje uveljavljati garancijo, če se pojavi težava.

Pri ROSE Bikes razumejo posameznika, ki se ukvarja z mislijo o nakupu novega kolesa. Zagotavljajo celostno podporo strankam s svetovanjem v domačem jeziku pred nakupom in po njem, z ustreznimi meritvami ter predvsem možnostjo individualnega preizkusa kolesa pa razblinijo še zadnji dvom o ustreznosti naročenega kolesa. In ko kolo končno prispe na vaš naslov? Sestaviti ga je lažje kot vsakršen kos skandinavskega pohištva.

Kako sestaviti cestno kolo:

Kako sestaviti gorsko kolo:

 

Neomejene možnosti spletnega nakupovanja

Splet ima tako rekoč neomejene možnosti in ravno ta svoboda je glavna prednost spletnega nakupovanja. Čas ni več ovira, vračila so brezplačna, izbire modelov, barv in velikosti je več, kot je premorejo skladišča lokalnih trgovin, cene pa so primerljive in predvsem ugodne – vse to iz udobja naslanjača.

Vse te prednosti združuje tudi ROSE Bikes. Poleg koles ROSE na svojih policah ponujajo več kot 30 tisoč različnih kolesarskih in športnih izdelkov, ki jih v najkrajšem mogočem času tudi odpošljejo in dostavijo na vaš naslov.

Prihrani čas in kolesari več!


Rose | Foto: Nagradna igra: Podarjamo čelado Rose

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenec je Blaž Barbič. Čestitamo!

Ne spreglejte