Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 10. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča REGIA GROUP

Foto: arhiv ponudnika

Natisni članek

Citroen C3 Andreja Leški Kaja Kajzer REGIA GROUP advertorial

Četrtek, 14. 10. 2021, 7.00

2 meseca, 1 teden

Ambasadorki AVTO MOSTE in REGIE sta postali simpatični in borbeni judoistki

Slovenski judoistki ujel francoski postavnež

Vsebino omogoča REGIA GROUP

Foto: arhiv ponudnika

Regia Group

Vrhunski športnici, judoistki, Andreja Leški in Kaja Kajzer, sta v svoji karieri kljub mladim letom osvojili že izjemne, izvenserijske uspehe, ki so dokaz, da se nam za prihodnost slovenskega juda ni bati. Na njuni, dobri in pravi, poti, torej športni ter tisti na cestah, jim bodo pomagali ostati Regia Group v navezi z njihovim hčerinskim podjetjem Avto Moste in francoski šarmer. Vrhunski športnici bosta po novem kilometre premagovali z Citroënom C3, katerima bosta od sedaj naprej premagovali mobilne športne poti in uživali v udobju in barvitosti tudi pri Slovencih izjemno priljubljenega francoskega postavneža. Vso nujno mobilno podporo pa bosta prejeli v Regia Group, kjer sta na enem mestu uredili vse za svoje vozilo. Regia Group je podprla slovenski judoistki s tem, da sta za vozili sklenili zavarovanje in opravili registracijo v Regia Centru. Judoistkama želijo varno in udobno vožnjo ter številne vrhunske dosežke na športni poti.

Pri vrhunskih športnikih imajo pomembno in veliko vlogo tudi logistika, mobilnost in jekleni konjički. Kaja Kajzer in Andreja Leški na mobilnih poteh v avtomobilu - pa naj gre za prevoze na treninge, priprave, tekme ali vsakodnevne poti, preživita veliko časa, zato je pomembno, da so vozila zanesljiva ter da se v njih počutijo udobno in varno. Treba je imeti takšna, ki služijo vozniku, ne pa obratno. Tako kot udobno vozilo je ključnega pomena tudi vrhunska prodajno-servisna podpora, ki športnike vsaj malo razbremeni ter jim omogoča, da se lahko osredotočijo "le" na tisto, v čemer so najboljši. Tako kot v svojem v športu tudi na drugih področjih življenja Kaja Kajzer in Andreja Leški ničesar ne prepuščata naključjem, zato sta vso ostalo podporo v zvezi z jeklenim konjičkom prepustili uveljavljenemu podjetju Regia Group.

Kaja in Andreja sta bili zelo zadovoljni, ker sta lahko na istem mestu v Regia Centru Moste hitro in ugodno uredili tudi zavarovanje in registracijo za njuna nova avtomobila.

Slovenski judoistki Kaja Kajzer in Andreja Leški razigrano in udobno novim zmagam nap(r)oti z Regio Group in s Citroënom C3. | Foto: Slovenski judoistki Kaja Kajzer in Andreja Leški razigrano in udobno novim zmagam nap(r)oti z Regio Group in s Citroënom C3.

Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu v kategoriji do 63 kilogramov in Kaja Kajzer, evropska podprvakinja kategorije do 57 kilogramov sta vsaka svoje ključe Citroëna C3 prevzeli v začetku oktobra. Simpatični in uspešni judoistki sta vozili prevzeli v Citroën Avto Moste, ki je s Citroënoma C3 za eno leto tako postal njun mobilni partner. Obe sta že vrsto let nepremagljivi, kakor na področju prodajno-servisnih storitev za jeklene konjičke velja tudi za podjetje Regia Group.

Navdušenja nad novima voziloma Citroën C3 judoistki nista mogli skriti. Vsaka je glede na svoj karakter izbrala tudi barvo vozila, ki bo tako še bolj poudarila njuno individualnost.

Citroën C3 odlikuje edinstven dizajn in udobje, značilno za Citroën. Prepoznaven je po zanimivih detajlih in številnih barvnih kombinacijah, navdušuje s praktičnostjo in prostornostjo, ki je redka v tem segmentu. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 avtomobil, ki izkazuje svoj značaj na najboljši možni način.

Regia Group | Foto:

"Pot sproščenosti in prilagodljivosti"

"C3 mi je všeč, ker izraža enake vrednote in edinstvenost kot judo. Beseda judo, zapisana s pismenkama 柔 - 'ju', 'nežnost, mehkoba, uglajenost' in 道 - 'do', 'pot, način, načelo', v prevodu pomeni 'mehka pot', 'pot sproščenosti', 'pot prilagodljivosti' in prepričana sem, da bo moj novi mobilni spremljevalec prav tak," je ob prevzemu dejala vedno nasmejana 24-letna Primorka Andreja Leški, ki ima z izjemo olimpijskih iger osvojene kolajne na vseh velikih tekmovanjih.

Kaja Kajzer pa je dodala: "Pozitivizem, energija in razigranost, ki jo izraža C3, so navdušujoči. Njegova zasnova kar kliče po tem, da se v C3 počutim 'kot doma'. Vesela sem, da mi bo C3 zagotavljal enostavno uporabo tako pri prevozu na vsakodnevne treninge, tekme in priprave kakor tudi na ostale poti."

Šampionki ne puščata dvomov,  kaj jo bo v prihajajočem obdobju še posebej gnalo naprej. Tako kot mnogi drugi športniki, si tudi judoistki želita osvojiti olimpijsko kolajno.

Regia Group | Foto:

Spomin na olimpijske igre in tovariška pomoč

Kaja Kajzer je sicer na svojih prvih olimpijskih igrah, ki so potekale letos v Tokiu, v kategoriji do 57 kilogramov osvojila odlično 5. mesto. Nasmihala se ji je celo bronasta medalja, a je bila Kanadčanka Jessica Klimkait, svetovna prvakinja in prva judoistka na svetovni jakostni lestvici, v repasažu preprosto premočna.

Kljub izjemnemu uspehu na svojih prvih olimpijskih igrah je bila Kaja malce razočarana, ker ni osvojila medalje, česar po porazu v tekmi za bronasto kolajno ni skrivala. Še kako dobro se je namreč zavedala, kakšna priložnost se ji je nasmihala v Tokiu, da bi svojo vitrino oplemenitila še z olimpijskim odličjem. Verjame, da bo že čez tri leta drugače. Takrat bo napadala zlato, je povedala kmalu po koncu olimpijskih iger v Tokiu.

Regia Group | Foto:

Njena reprezentančna kolegica Andreja Leški na letošnjih olimpijskih igrah v Tokiu ni tekmovala. To se je zgodilo, kljub temu da je Leškijeva svetovna podprvakinja, da je bila tretja na evropskem prvenstvu in da je bila na svetovni lestvici zelo visoko. Omenjeno gre pripisati izredno močni konkurenci v slovenskem ženskem judu. Igre si je tako v kategoriji do 63 kg zagotovila branilka olimpijskega naslova iz Ria 2016 Tina Trstenjak, vsaka država pa ima v vsaki kategoriji lahko le po enega tekmovalca. Andreja Leški bo tako na olimpijske igre morala počakati vsaj do Pariza 2024. A popolnoma brez iger Leškijeva ni ostala. Vsaj delno je olimpijske izkušnje nabrala vlogi sparing-partnerke za klubsko sotekmovalko pri ljubljanskem Bežigradu Kajo Kajzer.

Kaja Kajzer je glede vloge Andreje Leški pri njenem uspehu povedala: "Andreja Leški mi je veliko pomagala s pripravami na borbe. Nekaj je, ko gledaš borbe na spletu, drugo pa potem, ko jih moraš odigrati na blazini in Andreja je to zelo dobro izpeljala." Tovariško, ni kaj!

Regia Group | Foto:

Brezskrbno na poti do Pariza in drugod

Glede na zmagovalno miselnost, ki odlikuje obe sogovornici, lahko Kaja Kajzer in Andreja Leški povsem upravičeno ciljata na najvišja mesta na največjem športnem dogodku na svetu kot tudi na vseh drugih tekmah.

Vloženo delo, trud, garanje in treningi imajo vedno viden rezultat in verjamemo, da bo tako tudi v primeru slovenskih šampionk v judu. A do Pariza 2024 bo prelitega še kar nekaj znoja, "nešteto" opravljenih treningov, tekem, vmes bo prevoženih tudi na tisoče kilometrov. Andreja Leški in Kaja Kajzer bosta nedvomno naredili svoj del, da bo njuna pot do novih zmag čim bolj varna, udobna, brez stresa, pa bo poskrbelo podjetje Regia Group.

Regia Group | Foto:

Ne spreglejte otvoritvene servisne ponudbe, ki velja do 31. 12. 2021

Podjetje REGIA GROUP ponuja celovita prodajno-servisna storitev za vašega jeklenega konjička ter sodi med vodilna slovenska podjetja za opravljanje tehničnih pregledov in registracij motornih vozil v Sloveniji. Obenem nudijo tudi zavarovanja vseh vrst. Polni paket storitev lahko pri njih opravite hitro in na enem mestu.

Lokacije, kjer opravljajo tehnične preglede:

  • REGIA CENTER Vodovodna
  • REGIA CENTER Brezovica
  • REGIA CENTER REMONT Labore
  • REGIA CENTER Primskovo

Njihovo hčerinsko podjetje Avto Moste d.o.o. je pred kratkim prenovilo svoj prodajno-servisni salon, saj se jim je pridružila znamka vozil Citroën, ki odslej bogati njihovo ponudbo. Poleg nakupa in servisiranja pri njih lahko uredite vse, kar potrebujete za financiranje, prepis, registracijo in zavarovanje vašega vozila po vaši meri in najboljši ceni.

Poleg široke ponudbe in privlačnih cen vas v AVTO MOSTE čaka otvoritvena ponudba za servisno razvajanje vašega Citroëna. Ne spreglejte, otvoritvena servisna ponudba velja do 31. 12. 2021!

Andreja in Kaja sta takole z navdušenjem pokazali svojo moč in z lahkoto dvignili direktorja Avto Moste g. Tomaža Jerana. | Foto: Andreja in Kaja sta takole z navdušenjem pokazali svojo moč in z lahkoto dvignili direktorja Avto Moste g. Tomaža Jerana.  

Ne spreglejte