Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 8. 2017,
15.46

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Triglav PR članek Triglav tek

Sreda, 23. 8. 2017, 15.46

6 let, 6 mesecev

Priprave na Triglav tek z najboljšimi slovenskimi športniki

Oglasno sporočilo

Zavarovalnica Triglav z že tradicionalnim Triglav tekom tekače in navdušene rekreativne športnike vseh generacij spodbuja k aktivnemu načinu preživljanja prostega časa. Pri tem ji pomagajo tudi najboljši slovenski športniki, ki se jim lahko pridružite na enem od tekaških treningov. Ta bo v torek, 29. avgusta, na Brdu pri Kranju.

triglav tek | Foto:

Tekači in vsi ljubitelji športa se lahko tudi letos brezplačno pripravljajo na tradicionalni septembrski tekaški dogodek Triglav tek, s katerim Zavarovalnica Triglav že šesto leto zapored spodbuja zdravo preživljanje prostega časa pri vseh generacijah. Organizator dogodka je v sodelovanju s tekaškimi trenerji tudi letos v desetih krajih v Sloveniji organiziral skupinske tekaške treninge.

triglav tek | Foto:

Vadbi, ki bo v torek, 29. avgusta, ob 18. uri na Brdu pri Kranju se bodo pridružili tudi nekateri najbolj prepoznavni slovenski športniki: biatlonci Jakov Fak, Teja Gregorin, Klemen Bauer, smučarska skakalca Cene Prevc in Špela Rogelj, paraolimpijci Anja Drev, Darko Đurić in Lena Gaberšček, smučarska tekačica Vesna Fabjan, triatlonec Miro Kregar, ultramaratonka Nataša Robnik, deskar na snegu Rok Marguč in profesionalni skejter Timotej Lampe Ignjić.

triglav tek | Foto:

Skupaj s priznanim tekaškim trenerjem Klemnom Dolencem bodo športne navdušence vseh generacij motivirali za zdrav in aktiven življenjski slog. Vadba bo potekala na zelenici pri kozolcu za Hotelom Brdo.

Dogodek je brezplačen in odprt za javnost. Vsi, ki se želijo treninga udeležiti, se morajo nanj le prijaviti na spletni strani http://www.triglavtek.si/sl/vadbe/.

triglav tek | Foto:

Ne spreglejte