Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 10. 2016,
7.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Salomon tek

Petek, 14. 10. 2016, 7.25

6 let, 6 mesecev

Novi Salomon X-SCREAM FLARE GTX®

Oglasno sporočilo

Tekaške copate, s katerimi boste razširili svoje igrišče, ne glede na to, kam vas bo zanesla pot!

Ste tudi vi med tistimi tekači, ki se ne glede na vreme od doma odpravijo po cesti, nato pa hitro zavijejo na gozdne in makadamske poti?

S tem v mislih Salomon predstavlja nove tekaške copate X-SCREAM FLARE GTX®, ki bodo vaša prva izbira pri teku po raznovrstnih podlagah. Ne glede na to, ali boste naleteli na moker asfalt, s snegom pokrito travo ali odpadlo jesensko listje na gozdnih poteh, boste z novo Salomon obutvijo lahkotno prešli čez vse ovire na poti.

Univerzalne tekaške copate

Optimalna kombinacija dinamičnega blaženja, odzivnosti, zaščite in oprijema na vseh vrstah podlage vas bo navduševala iz koraka v korak. Glavna prednost novih tekaških copat je membrana GORE-TEX®, ki je tako lahka, mehka in fleksibilna, da je med tekom ne boste občutili. Skrivnost je v posebni zasnovi, ki daje tekaškim copatam izjemno fleksibilnost in ohranja nizko težo, zaščita pred vodo pa ostaja enaka kot pri klasični membrani GORE-TEX®.

 | Foto:

Vsestranskost

3D-tehnologija blaženja in oprijema med tekom zagotavlja izjemno mehkobo, hkrati pa vam ponuja tudi dovolj odzivnosti in hitrosti na raznolikih podlagah. Contagrip® podplat zaradi svoje sestave omogoča popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti tako na trdi podlagi kot tudi na razgibanih gozdnih poteh.

 | Foto:

Oprijem

SENSIFIT™ konstrukcija na zunanjem delu copat poskrbi, da stopalo ostaja na enem mestu ves čas aktivnosti. V  kombinaciji s QUICKLACE™ sistemom hitrega in preprostega zavezovanja optimalno razporedi pritisk po celotnem stopalu. Za nadzor gibanja in udobje v najširšem delu stopala poskrbi mrežica 3D FLEX. Ne glede na to, kam vas zanese pot, boste z X-SCREAM FLARE GTX® vedno pravilno obuti. Za dodatno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami bo poskrbela GORE-TEX® membrana, ki vas bo navdušila s svojo nizko težo, mehkobo in odzivnostjo.

Ne bojte se novih poti in raziskujte neodkrite kotičke v svojem okolju z vsestranskimi Salomon X-SCREAM FLARE GTX®!

Nove tekaške copate X-SCREAM FLARE GTX® lahko ekskluzivno poiščete le v prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini INTERSPORT.

Več na spletni strani INTERSPORT.

Ne spreglejte