Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 11. 2016,
8.55

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Reebok

Natisni članek

Reebok trening fitnes vadba advertorial

Petek, 11. 11. 2016, 8.55

2 meseca

Ne prepustite se lenobi: to je program, ki vas bo spravil v pogon

Vsebino omogoča Reebok
Fitnes, vadba, trening | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Ne iščite več izgovorov, zakaj se ne morete pogosteje rekreirati. Za vas smo pripravili zmagovalni načrt, ki vam bo nedvomno dal nov elan in vas hkrati že po nekaj treningih prepričal, da je šport lahko tudi zabaven.

Nagradna igra je končana

Srečni nagrajenci so:

  • Martin Jamnik
  • Martina Šoba
  • Ana Rozman
  • Dejan Likozar
  • Jošt Kunej
  • Jelka Kovačič
  • Monika Ažman

Čas je, da svoje želje po resnejši in predvsem redni športni aktivnosti tudi uresničite. Pozabite na vse izgovore in natančno preberite naš učinkovit priročnik za začetnike.

Kako začeti?

Reebok | Foto: Treninga ne dojemajte kot nujno zlo, ampak kot zabavno dejavnost, po kateri se boste počutili bolje. Napredek bo hiter, zato ne skrbite, da bi izgubili voljo. Pomembno je, da si zastavite realne cilje, jih napišete na papir in prilepite na vidno mesto.

Poleg ciljev zapišite kakšno spodbudno misel, s katero boste lažje premagovali krizne dni. In ne pozabite na glavno motivacijo: po vsakem treningu se boste počutili bolje, zmanjšali boste stres, izboljšali splošno počutje ter hkrati poskrbeli za bolj zdravo in fit telo!

Trije začetni koraki, brez katerih ne boste prišli daleč

- Izberite vadbeni center, ki ne bo samo cenovno dostopen, ampak tudi dovolj blizu vašega doma ali službe.

- Določite si ustaljen urnik. Katere dneve boste namenili treningu? Urnik je predvsem na začetku zelo pomemben, saj vas bo prisilil, da se boste dvignili s kavča in odpravili na trening. Priporočamo, da svoje treninge enakomerno razporedite čez ves teden. Začetnikom priporočamo tri treninge na teden.

- Potrebujete še več motivacije? Selfieji na fitnesu in deljenje svojega napredka prek družbenih omrežij vas bodo spodbudili, da boste vztrajali. Vaši prijatelji bodo vaši najboljši motivatorji.

Izberite pravo vadbo

Reebok | Foto:

Izberite vrsto rekreacije, s katero boste poskrbeli za trening vseh mišičnih skupin. Predstavljamo vam tri različne vadbe, s katerimi boste hitro dosegli zastavljene cilje:

Vadba Crossfit je funkcionalen trening, ki je v sinergiji z naravnim gibanjem človeka. Njegovi učinki so celostni; izboljša gibljivost, moč, koordinacijo telesa, eksplozivnost in vsesplošno vzdržljivost. Med vadbo uporabljate lastno težo. Primerna je za vse, ne glede na starost in predhodno telesno pripravljenost.

Les Mills Body Attack je preprost, dinamičen in učinkovit trening, ki združuje trening moči in vzdržljivosti. Motivacijska glasba in športni gibi so prava spodbuda za vsak trening.

Les Mills Bodystep je energična vadba na stepu, ki bo pravi izziv za vaše noge. Preprosta koreografija in različne stopnje vadb v spremstvu energične glasbene podlage.

Reebok – vaš najboljši partner na treningu

Reebok | Foto: Uspešnost vaših treningov je odvisna tudi od vaše športne opreme, predvsem zato, da jih boste opravili učinkoviteje.

Kupite si zračna oblačila, ostanite pri kratkih rokavih in hlačah, tudi ko bo zunaj že krepko pod ničlo. V zaprtih prostorih se namreč lahko zelo hitro pregrejete.

Še pomembnejša pa je izbira primernih športnih copat.

Tudi pri vodenih vadbah v dvoranah je pomembno, da izberete namensko obutev, ki vam bo pomagala in vas podpirala.

Priporočamo hit jesenske sezone: Reebok Workout TR 2.0

Športne copate, ki so oblikovane tako zanjo kot zanj, omogočajo popolno stabilnost in zanesljivost pri vseh vajah, ki se jih boste lotili.

S podplatom z okrepljeno gumo za boljši oprijem v vsakem položaju zagotavljajo popolno zaščito za vaša stopala.

Dolgo obstojen material na zgornjem delu učvrsti najbolj obremenjene dele, hkrati pa je lažji in zračnejši kot kadarkoli prej.

Ne spreglejte