Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 6. 2016,
7.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Intersnack

Foto: Thinkstock, Intersnack

Natisni članek

advertorial nogomet navijanje Chio Kettle Cooked Chips Chio čips Intersnack

Petek, 24. 6. 2016, 7.25

2 meseca, 1 teden

Najbolj hrustljava navijaška zabava

Ni hujšega kot razgreta skupina lačnih navijačev

Vsebino omogoča Intersnack

Foto: Thinkstock, Intersnack

šport nogomet navijanje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Si nikakor ne predstavljate navijanja brez slastnih prigrizkov? Postrezite si z revolucionarnim prigrizkom, s katerim se boste lahko popolnoma prepustili športnemu vzdušju.

Šport, navijanje, družba prijateljev in slastni prigrizki – si predstavljate bolj idealno kombinacijo za preživljanje sanjskega športnega večera? Nogometno prvenstvo je odlična priložnost za druženje, saj ni vse le v nogometu, prvenstvo je lahko tudi čas za prijatelje in družino.

Preglejte spored tekem in se pravočasno odločite, kdaj boste gostili pravo navijaško zabavo. Če je le mogoče, povabite prijatelje, ki navijajo za različne ekipe. Tako bo večer bolj pester in tekmovalen.

Na navijaški večer se morate vnaprej pripraviti, saj se nogometne tekme vrstijo ena za drugo, iskanje priložnosti za nakup prigrizkov v zadnjem hipu pa je tvegano. Hitro se lahko zgodi, da boste grizljali samo svoje nohte.

Imejte v mislih, da se pripravljate na ogled nogometne tekme, zato naj bodo prigrizki preprosti in slastni, saj ne organizirate elegantne večerje ob svečah. Poleg prigrizkov pripravite tudi stavnico, da boste lahko tekmovali med seboj, kdo je uganil pravi rezultat. Za čas med polčasom pa pripravite nekaj dobre glasbe, da boste lažje počakali drugi del tekme.

Najboljši prigrizek za navijaško zabavo

čips prigrizki | Foto:

Čips je skoraj obvezen prigrizek na vseh moških večerih, če pa je večer namenjen nogometni tekmi in strastnemu navijanju, pa sploh ni dvoma, kaj bo na mizi. S čipsom Chio Kettle Cooked Chips boste navijaški večer spremenili v daleč najboljšo zabavo v mestu.

Ne le da boste uživali v neskončnem hrustanju lepo praženih rezin krompirčka, ampak si boste s čipsom zagotovili tudi nujno potrebno energijo za strastno navijanje.

Ste za slano ali sladko?

čips prigrizki | Foto: Ko nakupujete prigrizke za navijaško zabavo, se posvetujte s prijatelji, ali so sladkosnedi ali raje grizljajo slane prigrizke. Ker bo večina gotovo izbrala slano, se oborožite s čipsom, ki izstopa – ima polnejši okus in je debelejši kot običajni čips.

Chio Kettle Cooked Chips je primeren za vse, ki ne prenesejo glutena, ter za lakoto-ovo vegetarijance, saj je pripravljen s sončničnim oljem.

Količina odvisna od tekme

Kakšno količino čipsa je treba pripraviti za skupino prijateljev?

 

Na vsako osebo računajte približno 60 gramov čipsa. Če pričakujete napeto tekmo, seveda količino temu ustrezno prilagodite. Za deset prijateljev tako pripravite približno vsaj pol kilograma čipsa.

Poleg čipsa lahko ponudite tudi narezano svežo zelenjavo – do pol kilograma za deset oseb.

Posebej strastni navijači bodo prinesli tudi kakšno navijaško opremo – zastave in majice svojih najljubših ekip. Vendar nekaj drži kot pribito. Prijatelji si bodo zabavo zapomnili po vzdušju in dobrih prigrizkih, zato temu delu priprav namenite največ pozornosti. Ni hujšega kot razgreta skupina lačnih navijačev.

chio kettle cooked chips čips | Foto: Blagovna znamka Chio je oboževalcem hrustljavih prigrizkov ponudila nov krompirjev čips – Chio Kettle Cooked Chips, ki je zaradi daljšega časa priprave v kotlu na nižji temperaturi od običajnega čipsa bolj čvrst in bolj polnega okusa. Peče se namreč 12 minut pri približno 120 stopinjah Celzija. Običajni čips je debel 1,4 milimetra, Chio Kettle Cooked Chips pa kar 2,5 milimetra.

Na voljo je v dveh okusih:

Preberite še:

Tudi če ste na dieti, lahko posežete po čipsu

Ne spreglejte