Nagrajenci fotonatečaja!

Fotonatečaj je uspel! Prejeli smo prek 300 fotografij, med njimi pa številne izjemne kakovosti. Objavljamo nagrajence, tako po izboru strokovne žirije kot okusu občinstva.

1 / 19

2 / 19

3 / 19

4 / 19

5 / 19

6 / 19

7 / 19

8 / 19

9 / 19

10 / 19

11 / 19

12 / 19

13 / 19

14 / 19

15 / 19

16 / 19

17 / 19

18 / 19

19 / 19

Na fotografski natečaj na temo Rekreacija je prišlo krepko čez tristo fotografij. Strokovna žirija v sestavi Tina Deu (urednica fotografije portala Planet Siol.net), Vid Ponikvar (športni fotograf portala Planet Siol.net) in Jasna Zakrajšek (osebna trenerka) je imela zelo težko delo, saj so prispela dela dosegala visoko raven in tehnično dovršenost. Izbor izpostavljenih petnajstih fotografij je bil tako zelo težak, še posebej pa je bil težak izbor prvi treh nagrajenih fotografij. A vendar so zmagovalne fotografije izstopale po svoji odlični kompoziciji, momentu ter seveda zanimivosti prikazanega načina rekreacije oz. športno-rekreacijske panoge. Član žirije, fotograf Vid Ponikvar, je dejal: "Fotografije dosegajo zelo visoko raven. Nagrajene fotografije so na takšni ravni, da ne bi imel nič proti, da bi kakšna od njih nastala pod mojim fotografskim očesom." Urednica fotografije portala Planet Siol.net Tina Deu pa je poudarila: "Izbrane fotografije so izjemno tehnično dovršene in bi jih zlahka postavili ob bok fotografijam, ki jih naredijo profesionalni fotografi." Osebna trenerka Jasna Zakrajšek pa je povedala, da so Slovenci zelo dejaven narod, kar se tiče rekreacije in da se rekreirajo na zelo različne načine in da samo rekreacijo dojemajo na zelo širok način, kar je seveda tudi prav.

Nagrajenci trokovne žirije:

1. Miha Potočnik – digitalni fotoaparat Alpha DSLR-A380L (objektiv 18-55 mm)

2. Matic Redelonghi – digitalni fotoaparat Sony DSC – W270

3. Simon Pukel – Sonyjeva torbica (Black Leather Carrying Case)

Nagrada za zmagovalno fotogafijo po izboru občinstva:

Saša Fon - Sonyjev video MP3 predvajalnik NW-A805P

Nagrada za izžrebanega glasovalca:

Miran Gaberšek - Sonyjev MP3 predvajalnik NWZ-W262

Poleg nagrajencev v obeh kategorijah bomo razstavi Fotonatečaja dodali še enajst najboljših fotografij po oceni strokovne komisije. Te si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji. Avtorji slednjih so: Marko Kopač, Boštjan Grašič, Kristjan Gajšek, Rok Lah, Tadej Pišek, Matic Redelonghi, Jan Božič, Tanja Ristič, Primož Šenk, Samo Frantar, Tomaž Strgar in Mirko Pajenk.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano