Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 12. 2016,
10.40

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Amer Sports

Natisni članek

Salomon smučanje nagradna igra advertorial

Četrtek, 29. 12. 2016, 10.40

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: Podarjamo smuči Salomon

Vsebino omogoča Amer Sports
Salomon

Preizkusite novo linijo smuči Salomon X-MAX in se prepustite pravemu zimskemu užitku. Z malo sreče so lahko smuči vaše.

Smučarska sezona je v polnem zamahu in čeprav sneg še ni bil pretirano radodaren, so številna smučarska središča že zagnala svoje naprave. Pogoji za pravo smučarsko pustolovščino so torej na dlani, potrebujete samo še pravo opremo.

Igrive smuči, ki bodo vodile vaš zavoje

Smučanje bo to zimo dobilo čisto novo dimenzijo. Salomon namreč predstavlja novo linijo smuči X-MAX, ki postavlja čisto nove standarde na urejenih smučiščih. Izbirate lahko med štirimi različnimi modeli smuči za štiri različne vrste smučarskih zahtev.

Prav vsi modeli zagotavljajo odlično razmerje med lahkotnostjo in igrivostjo smuči ter izjemno stabilnostjo in natančnostjo v zavojih.

Najhitrejše: X-MAX X12

Salomon | Foto:

Navdušile bodo predvsem tiste smučarje, ki si pod nogami želijo čvrste, torzijsko stabilne in odzivne smuče, ki pa ne bodo preveč agresivne in s katerimi bodo lahko na smučanju uživali ves dan.

Za boljše rekreativce: X-MAX X10

Salomon | Foto:

Lesena sredica, POWERFAME za torzijsko stabilnost in plast titana bodo poskrbeli, da bo razmerje med odzivnostjo, natančnostjo in nadzorom nad smučmi popolno.

Vsestranske: X-MAX X8

Salomon | Foto:

Za celodnevne užitke na urejenih terenih. Z leseno sredico in tehnologijo POWERFRAME Basalt bodo smuči mirne skozi celoten zavoj, s pomočjo CARVE ROCKERJA pa bodo prehodi izjemno natančni in preprosti.

Za začetnike: X-MAX X6

Salomon | Foto:

Preprosto vodljive in igrive smuči s tehnologijo POWER FRAME Fiber in leseno sredico. Navduševale bodo tiste, ki želijo svojo carving tehniko še nekoliko izpopolniti in bi hkrati želeli ves dan uživati na smučeh brez bolečih v nogah.

Preizkusite jih: katere smuči Salomon so najprimernejše za vaše zavoje?

Salomon vam bo tudi letos olajšal izbiro najljubših smuči. Organizirali so številne BREZPLAČNE smučarske teste po vsej SLOVENIJI in nekaj tudi v TUJINI, kjer boste smuči lahko preizkusili na terenu, pri izbiri najprimernejšega para pa vam bodo pomagali izkušeni Salomonovi svetovalci.

Poleg vsega si lahko ob spletni prijavi priskrbite tudi 20 odstotkov popust na smučarsko vozovnico.

Salomon | Foto:

Potegujte se za svoje smuči Salomon X-MAX

Nagradna igra je končana. Srečna nagrajenka je Eva Brili-Grebenar.

Čestitamo!

Ne spreglejte