Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 8. 2016,
10.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Sport Media Focus

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial tek Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana

Petek, 26. 8. 2016, 10.00

2 meseca, 1 teden

Kako bodo Gibonni, Bine in Luka poskrbeli za malo drugačen team building?

Sport Media Focus

Foto: Thinkstock

Tek | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Ekipni duh, zabavna rekreacija, odlična kulinarika in navdihujoča glasba: to so razlogi, zakaj morate svojo ekipo letos prijaviti na Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana.

Ste za nekaj novega, športnega in nadvse navdihujočega? V parku Tivoli se bo 8. 9. 2016 dogajalo nekaj, česar pri nas še niste doživeli: Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana je več kot športna prireditev. To je priložnost, da se s svojimi sodelavci bolje spoznate, se vmes še malo rekreirate in predvsem skupaj doživite zabavo, ki jo bosta popestrila glasba in vrhunska kulinarika.

Prijavite se še danes!

Business Run | Foto:

Prijavite svojo ekipo in dokažite, iz kakšnega testa ste! Prijave sprejemajo samo še do 5. 9. 2016 do 15.00 ure.

Prijavnina na dogodek znaša 133 evrov + DDV in vključuje:

- štafetni tek za ekipo treh udeležencev,

- kulinarično okrepčilo po teku, ki ga bosta pripravila Luka Jezeršek in Bine Volčič, pijačo ter

- koncert Gibonnija.

Vzor iz tujine z domačo zagnanostjo

Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana bo po vzoru večjih urbanih mest potekal kot štafetni tek, na katerem bodo lahko sodelovale trojke zaposlenih v podjetju ali organizaciji.

Zakaj trojke? Zato, da se bodo člani v skupini spodbujali, povezali s tekmovalnim duhom in navijali drug za drugega. Vsak od članov ekipe bo namreč moral v parku Tivoli s štafetno palico preteči svoj krog, dolg 3,3 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa bodo nagrajene. Lahko se prijavijo moške, ženske ali mešane štafete.

Ne marate teka? Nič za to, svojo trojko lahko prijavite tudi na nordijsko hojo, ki bo potekala na isti trasi kot tek.

Zemljevid Business Run | Foto:

Najprej rekreacija, potem zabava

Po tekmovalnem delu so organizatorji pripravili pravo družabno poslastico: ob dobri glasbi pod taktirko hrvaškega šarmerja Gibonnija in z vrhunsko kulinariko, za katero bosta poskrbela izjemna Luka Jezeršek in Bine Volčič.

 

Prijavite svojo ekipo!

Poslovno okolje še nikoli ni bilo tako sproščeno, zabavno, aktivno in nepozabno! Na prvi Business Run Ljubljana se prijavite TUKAJ.

Zakaj je pomembno, da okrepite vezi s sodelavci?

Dogodek, kot je Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana, bo vas in vaše sodelavce postavil pred čisto nove preizkušnje, kot ste jih vajeni v vsakodnevnem delovnem okolju. Izoblikovali boste nove vezi, ki ne bodo temeljile zgolj na ohlapnih poslovnih odnosih, ampak na bolj poglobljenih ravneh, kjer boste prisiljeni v timsko razmišljanje.

posel, pisarna, podjetništvo | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Vaše ekipe bodo postavljeno pred popolnoma drugačne preizkušnje, ki jim bosta vladala zdrava tekmovalnost in velika mera neformalne zabave.

Organizatorji obljubljajo, da bodo trojke, ki se bodo udeležile prireditve, svoje znanje – ne glede na končni rezultat tekmovanja – znale prenesti tudi v delo v službenem okolju.

Ne spreglejte