Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 4. 2017,
7.30

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča dm

Natisni članek

advertorial dm tek za ženske dm tek

Sreda, 26. 4. 2017, 7.30

2 meseca, 1 teden

Kaj bo počel Miha Deželak s skupino žensk?

Vsebino omogoča dm
Dm tek

Tudi letos se bo Miha Deželak pomešal med ženske in se odpravil na najbolj rožnati tek sezone. Na dm teku za ženske bo vodil svojo ekipo in tako poskrbel za zabaven in razgiban dan v ljubljanskem Tivoliju. Letos bo svoja dekleta spodbujal tudi na treningih.

Tradicionalni dm tek za ženske bo letos že dvanajstič zapored potekal v Tivoliju, tokrat zadnjo soboto v maju. Prijave na štart so še odprte, ker pa se dan D že kar nevarno približuje, je čas, da zavihate rokave, pripravite tekaške copate in izpilite svojo strategijo za pet- ali desetkilometrsko preizkušnjo.

Da bo resnično vse potekalo po načrtu, pa so organizatorji tudi letos organizirali skupinske tekaške priprave, na katerih bodo treningi potekali pod vodstvom strokovnih tekaških inštruktorjev. Organizatorji obljubljajo: kljub resnemu pristopu na treningih ne bo manjkalo veliko zabave!

Priprave potekajo vsak četrtek ob 17.30, so brezplačne in nanje se ni treba prijaviti.

Da boste tivolsko traso osvojili kot za šalo in da bo na cilju ostalo še veliko energije za zabavo after party – s prijateljicami ali z vso družino.

Dm tek | Foto: Ne zamudite posebnih priprav z Mihom Deželakom

Miha Deželak ima za sabo kar nekaj pretečenih kilometrov na teku, namenjenem ženskam, zato je nedvomno pravi kandidat za motivacijskega trenerja, ki bo vsak pretečeni kilometer spremenil v zabavno skupinsko pustolovščino.

Udeležil se bo kar štirih priprav, ki sicer že od aprila potekajo vsak četrtek v kar v devetih slovenskih krajih: v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Ajdovščini in Domžalah.

Tekaške priprave z Mihom Deželakom:

4. 5.: KOPER – za promet zaprta cesta med Koprom in Izolo // ZBIRNO MESTO: Bonifika, na velikem parkirišču – ENAKO ZBIRNO MESTO KOT SICER

11. 5.: NOVO MESTO – vzpon na Gospodično // ZBIRNO MESTO: vas Gabrje

18. 5.: LJUBLJANA – vzpon na Šmarno goro // ZBIRNO MESTO: Tacen – parkirišče - Na vzponu se bo Mihu Deželaku pridružil tudi Klemen Bučan.

25. 5.: KRANJ - vzpon na Šmarjetno goro // ZBIRNO MESTO: parkirišče.

Več kot tek za ženske – zabavna rekreacija za sproščeno soboto

Ženske bodo tudi letos že 12. leto zapored vsaj za en dan glavne v mestu. Ljubljano bodo preplavile tekačice, ki se bodo lahko preizkusile na dveh trasah. Njihov cilj ne bo tekmovanje, ampak predvsem brezskrbno druženje, zdrava rekreacija in dobrodelnost.

To je tudi priložnost za krepitev prijateljskih vezi ali za glasno navijanje. dm tek za ženske je nedvomno priložnost za dober začetek tekaške kariere in je hkrati odličen izgovor za popoldanski klepet s prijateljicami.

Bo padel rekord? Koliko žensk premore Tivoli?

Dm tek | Foto:

Lani se je ob lepem poznopomladanskem sončnem vremenu družilo osem tisoč tekačic. Ste za nov izziv? Kaj, ko bi letos premagali to mejo in resnično preizkusili meje prostornega Parka Tivoli v Ljubljani? Pocukajte svoje prijateljico za rokav, prijavite se na tek, ki bo potekal 27. 5. 2017, in se udeležite vsaj ene skupne priprave v družbi tekaških inštruktorjev. 

 

Ne spreglejte