Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 5. 2023,
13.46

Osveženo pred

11 mesecev, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Helena Blagne zabava rekreacija dm tek dm tek za ženske tek PR članek

Četrtek, 4. 5. 2023, 13.46

11 mesecev, 4 tedne

Helene Blagne na 17. dm teku za ženske

Oglasno sporočilo

V soboto, 27. maja, bo v parku Tivoli na že 17. dm teku za ženske zopet poskrbljeno za odličen spremljevalni program. Po dogodku bo ob 30. rojstnem dnevu dm Slovenija namreč kot posebna gostja nastopila ikona slovenskih glasbenih odrov Helena Blagne.

HELENA BLAGNE PLAKAT_1200 | Foto:

Tekačice bodo za tek motivirali njihovi dolgoletni podporniki Čuki, na letošnjem dm teku za ženske pa je svojo udeležbo potrdila tudi Jasna Kuljaj, voditeljica in nekdanja atletinja. Prireditev bo povezoval Klemen Bunderla, stari znanec tekačic, leteči reporter na terenu pa bo ponovno Klemen Bučan, zato zabavnih vložkov in smeha ne bo manjkalo niti letos. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše tekače, te bo za Oskarjev tek ogreval priljubljeni Ribič Pepe.

Prijave na letošnji dm tek za ženske so možne do 20. maja do 12. ure. Več informacij za tekačice je na voljo na spletni strani www.tekzazenske.si in v vseh dm prodajalnah po Sloveniji.

Organizator dm teka za ženske pa napoveduje še dodatno glasbeno presenečenje, tega naj bi razkrili kmalu. Spremljajte nas.

Naročnik oglasnega sporočila je DM DROGERIE MARKT D.O.O.

Ne spreglejte