Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 4. 2017,
11.20

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča ASICS Austria GmbH

Foto: ASICS Austria GmbH in osebni arhiv Nives Orešnik

Video: Anja Suska

Natisni članek

advertorial Nives Orešnik Anja Susič rekreacija Asics

Petek, 14. 4. 2017, 11.20

2 meseca, 1 teden

Anja Suska in Nives Orešnik raziskujeta športno eleganco

Vsebino omogoča ASICS Austria GmbH

Foto: ASICS Austria GmbH in osebni arhiv Nives Orešnik

Video: Anja Suska

Topli in dolgi spomladanski dnevi kar kličejo k rekreaciji. Kateri šport izbrati, je seveda odločitev vsakega posameznika, a zakaj si letos ne bi postavili novega izziva?

nives orešnik asics | Foto:

Večna želja vsakega športnika so dolgi lepi dnevi, ko lahko zunaj trenira in se predaja blagodejnim sončnim žarkom. Funkcionalna športna oblačila iz kakovostnih, inovativnih materialov so obvezna oprema vsakega športnika, ki želi neskončno uživati med aktivnostmi v naravi, telovadnici ali med vsakodnevnimi opravki. Za športnice je še posebej pomembno, da izberejo vrhunsko oblikovano spodnje perilo, da bo gibanje še bolj sproščeno.

asics fuzexrush | Foto:

Razsežnosti športnih avantur so neskončne, prava izbira športne opreme pa olajša pot do cilja. Ste že spoznali športna oblačila, ki hladijo telo med treningom? Tukaj je nova Asics fuzeX kolekcija.

Oblačila, ki ohladijo, ko postane prevroče

tek asics fuze xrush | Foto:

Novo fuzeX kolekcijo športnih oblačil zaznamuje tehnologija Motion Cool, ki ima na notranji strani tkanine poseben potisk. Ta ob izdatnem potenju reagira in sproži hlajenje – temperaturo telesa zniža za do 2 stopinji Celzija.

Nova kolekcija, ki jo poleg hlajenja zaznamujejo še izredno zračenje in hitro sušenje ter lahko in udobno nošenje, pa ne vsebuje samo pisanih pajkic in živahnih majic, temveč tudi športni modrček.

Športni modrček je gotovo najpomembnejši kos ženske športne opreme, pravi znana vlogerka in športna navdušenka AnjaSuska.

Ogorčeno ugotavlja, da ogromno žensk med vadbo ne nosi športnih modrčkov, čeprav so lepi, udobni in modni.

Kako AnjaSuska izbira pravi modrček zase?

Znate izbrati pravi športni copat?

Japonske oblikovalce je pri snovanju videza copata navdihnilo najprometnejše križišče na svetu – krožišče v predelu Shibuya v Tokiu. Tako zelo, da sta copata zanjo in zanj popolnoma enaka. | Foto: Japonske oblikovalce je pri snovanju videza copata navdihnilo najprometnejše križišče na svetu – krožišče v predelu Shibuya v Tokiu. Tako zelo, da sta copata zanjo in zanj popolnoma enaka.

Zanimanje za nove športe, trenutno počutje in vreme – vse to vpliva na izbiro rekreacije. Pa imate za vse primeren športni copat?

Novi Asics fuzeX Rush tekaški copat je primeren za različne vrste teka, hkrati pa nudi popolno oporo tudi pri drugih športih. V prednjem delu obutve fuzeGEL material izboljša odriv in hkrati v petnem delu zagotavlja odlično blaženje, brezšivna zasnova vrhnjega dela pa še dodatno poveča udobje. Je pravi tudi zate?

Šport je "in", gibanje je "trendy" in aktiven življenjski slog je prihodnost

tek asics fuze xrush | Foto:

Nives Orešnik, fitnes trenerka in vaditeljica športnih vadb vas popelje po poti izbire prave obutve.

Tako kot sem že napisala, so Asicsovi copati pravzaprav že bolj športno elegantni in ko sem dobila svoj par v črni barvi, sem najprej pomislila: super, to so superge, ki jih bom lahko nosila na treningih, pa tudi obula zraven kavbojk, na sprehodu po mestu, kak sproščen sestanek … Obožujem športni stil in ga kombiniram z modernimi kosi ob različnih priložnostih. Moda je postala že zelo odprta za različne kombinacije in prepletanje različnih stilov, športni stil pa je postal "in" (velikokrat že za na kavo dekleta oblečejo pajkice in superge, ali svoj vsakodnevni outfit dopolnijo s športno moderno obutvijo).

Da lahko Asics FuzeX Rush superge kombiniraš z različnimi kosi oblačil za skoraj vsako priložnost, dokazujem sama, kot predstavnica moderne ženske, ki živi aktivno življenje, je zaposlena in si želi biti v stilu. Včasih v njih preživim ves dan. Na treningih, skupinskih vadbah, ko vozim in ko se odpravim na kosilo, na kavi s prijateljico ter večernem sprehodu.

Športni stajlingi v slogu Nives Orešnik

Kako Nives ob različnih priložnostih kombinira svoje Asics superge in novo žensko kolekcijo Asics športnih oblačil:

  • nives orešnik asics | Foto: aktivna tekačica:

    kot moderna rekreativna tekačica se na treninge podam v udobnih oblačilih.

    Toplo vreme kliče po kratkih rokavih, in ker zame "poletna postava" ne obstaja in se trudim biti fit skozi vse leto, si že v spomladanskem času upam skočiti v Asicsov športni top ali modrček in kratke hlače.

 

  • nives orešnik asics | Foto: fitnes bejba: to sem jaz, skoraj vsak dan. Udobna obutev, saj sem ves dan na nogah, športna torba, pajkice in Asicsova športna majčka.

    Nikoli nisem nepripravljena za miganje. Se občasno odpraviš na fitnes in po celem dnevu v službi ali na faksu komaj čakaš da smukneš v udobne superge, pajkice, ki te na nobenem koncu ne tiščijo in obiščeš svoj najljubši termin vadbe, se zapreš v svoj svet na tekalni stezi ali opraviš vaje na fitnes trenažerjih? Torej se v tem outfitu najdeš tudi ti.
     
  • nives orešnik asics | Foto: sproščena in moderna:

    na sprehod, nakupovanje, v kino, na kavo s prijateljico…

    Tudi ob neobveznih prostočasnih opravilih sem rada modno oblečena.

    Rada imam svoj stil in na mojo srečo lahko FuzeX kombiniram tudi z modernimi hlačami, ter svojo najljubšo usnjeno jakno ali suknjičem.
     
  • nives orešnik asics | Foto: športnoelegantna:

    po nujnih opravkih, na razstavo, kasting ali sestanek.

    Zaradi razgibanega in napornega tempa je udobje in dobro počutje na prvem mestu, obutev v kateri lahko dalj časa stojim, hodim in tudi vozim, je pri meni nujna.

    Športno-eleganten stil je zame in na srečo je "in", in tudi v poslovnem svetu nismo danes več tako strogi s kostimi, bluzami in oprijetimi krili.

 

Ne spreglejte