Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 7. 2016,
15.35

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Triglav tek Zavarovalnica Triglav

Sreda, 13. 7. 2016, 15.35

6 let, 6 mesecev

5. Triglav tek: V dobri družbi po neokrnjeni naravi

Oglasno sporočilo

Zakaj bi tekli po asfaltnih ulicah in dolgočasnih cestah, če lahko uživate v čudoviti naravi protokolarnega posestva Brdo? Park bo za tekače Triglav teka svoja vrata odprl v soboto, 10. 9. 2016.

Peti Triglav tek bo s pestrim program in raznolikimi trasami v svoj objem privabil različne generacije tekačev. Pomerili se boste lahko na petih različnih razdaljah – na 21 in 10 kilometrov, na družinskem teku ali poslovnem štafetnem teku, najmlajši pa se bodo predstavili na otroškem teku Kuža Pazi.

V najboljši družbi

Tek je za večino ljudi prijetnejši, če tečejo v dobri družbi. Na Triglav teku boste lahko tekli v družbi svojih družinskih članov, poslovnih partnerjev, kolegov in drugih tekaških navdušencev. Z vami bodo tekli in za vas navijali tudi znani športni obrazi – ambasadorji Triglav teka.  

Poskrbljeno za vse generacije

Škoda bi bilo, če bi na tek prišli sami, ker morate otroka pustiti doma in imate težave z varstvom. Naj ima babica prost dan, poskrbeli smo tudi za varstvo na dogodku. Vi se osredotočite na čim boljši rezultat in uživanje v teku, animatorji pa bodo poskrbeli za zabavo vaših otrok. Po koncu se boste lahko še skupaj poveselili na prizorišču, kjer bo za dobro vzdušje ves čas skrbela dobra glasba s Samuelom Lucasom na čelu. Po uspešno opravljenem teku se boste lahko okrepčali, da se vam ne bo treba z lonci in kuhalnicami ukvarjati doma.

Bodite med tekači letošnjega Triglav teka. Za prijave in več informacij obiščite spletno stran: www.triglavtek.si.

 

Ne spreglejte