Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 7. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zavarovalnica Triglav Triglav tek

Sreda, 27. 7. 2016, 7.00

6 let, 7 mesecev

5. Triglav tek: Trenirajmo skupaj

Oglasno sporočilo

V družbi čas teče hitreje in še najbolj dolgočasne stvari se lahko zdijo zabavne. To velja tudi za skupne tekaške treninge. Pridružite se vodenim skupinam na pripravah za 5. Triglav tek.

Tek v skupini in pod vodstvom izkušenih trenerjev ne prinaša le zabave in dobre družbe, temveč še veliko drugih prednosti – hitrejši napredek, ki nas vleče naprej v nove zmage, nova prijateljstva, doslednost in odgovornost do sotekačev. Če vas še nismo prepričali, berite naprej, teorijo pa preverite v praksi na vam najbližji vodeni tekaški vadbi.  

Izboljšana tehnika teka

Trener poskrbi, da napredujemo na vseh področjih teka. Z njim ne tečemo zgolj zato, da tečemo. Z njegovo pomočjo napredujemo v tekaški tehniki, vzdržljivosti, kondiciji in telesni moči. Svetuje nam tudi pri prehrani in regeneraciji.

Manj poškodb

Ko treniramo pod strokovnim očesom trenerja, se težje poškodujemo. Če do poškodbe vseeno pride, nam trener s svojimi izkušnjami in nasveti tudi v času okrevanja pomaga pri ohranjanju tekaške pripravljenosti. Svetuje nam, kako naj telovadimo in čemu se moramo izogniti, da bo poškodba čim prej sanirana.

Odgovornost do treningov in mentorstvo

Če tečemo sami brez obveznosti, lahko hitro najdemo izgovor, da ostanemo doma. S trenerjem se treningu ne moremo izogniti, odlično pa nas pripravi tudi na tekaške preizkušnje.

Kje, kdaj in s kom boste lahko trenirali za letošnji Triglav tek, ki se bo na Brdu pri Kranju odvil v soboto, 10. 9. 2016, preberite na spletni strani: http://www.triglavtek.si/sl/vadbe/.

Ne spreglejte