Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 1. 2021,
13.07

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

2

Natisni članek

Mihailo Perović NK Olimpija NK Olimpija Prva liga Telekom Slovenije

Torek, 26. 1. 2021, 13.07

3 leta, 3 mesece

Mihailo Perović

Olimpija po številnih odhodih le predstavila prvo zimsko okrepitev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

2

Milan Mandarić Goran Stanković Olimpija | Predsednik Milan Mandarić in trener Goran Stanković sta "prižgala zeleno luč" prihodu črnogorskega napadalca. | Foto Vid Ponikvar

Predsednik Milan Mandarić in trener Goran Stanković sta "prižgala zeleno luč" prihodu črnogorskega napadalca.

Foto: Vid Ponikvar

Vodstvo Olimpije je po odhodu številnih igralcev, ki so zapustili zmajevo gnezdo po koncu jesenskega dela, napovedalo tudi prihod nekaterih zimskih novincev. Prvega predstavlja 24-letni črnogorski napadalec Mihailo Perović. Nazadnje je igral v Ukrajini, Ljubljančanom pa zanj ni bilo treba plačati odškodnine.

Marcos Tavares
Sportal Maribor demonstriral moč in dal vetra Prekmurcem

Najboljša strelca Olimpije Andres Vombergar in Đorđe Ivanović, oba sta v jesenskem delu v Prvi ligi Telekom Slovenije dosegla osem zadetkov, sta dobila konkurenco. Olimpija je sklenila sodelovanje s Črnogorcem Mihailom Perovićem, ki je obljubil zvestobo zmajem do konca junija 2023.

Mihailo Perović (v dresu Zorje) je začel kariero pri Budućnosti iz Podgorice. Kariero je nadaljeval pri madžarskem Ujpestu in srbskem Voždovcu, se je vrnil k Budućnosti, nato pa odšel v Ukrajino. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Mihailo Perović (v dresu Zorje) je začel kariero pri Budućnosti iz Podgorice. Kariero je nadaljeval pri madžarskem Ujpestu in srbskem Voždovcu, se je vrnil k Budućnosti, nato pa odšel v Ukrajino. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

''Zelo sem zadovoljen, da sem prišel v velik klub. Že kot otrok sem slišal, kako prepoznavna in pomembna je Olimpija. Ekipa je mlada, ampak zelo perspektivna. Fantje so me odlično sprejeli, kar me zelo veseli. Upam, da bom s svojimi predstavami klubu pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev,'' je povedal za klubsko stran nekdanji mladi reprezentant Črne gore. Postal je prvi nogometaš, ki je prišel k Olimpiji v obdobju, ko vloge športnega direktorja več ne opravlja Mladen Rudonja, pa tudi prvi novinec, odkar je novi trener Goran Stanković. Ljubljanski strateg vodi kadrovsko politiko s pomočjo predsednika Milana Mandarića in njegovih poslovnih partnerjev.

Zmaji so po jesenskem delu izgubili ogromno nogometašev, med njimi je največ hrvaških legionarjev. Slovenskega jesenskega podprvaka so zapustili Ante Vukušić, Goran Milović, Ivan Močinić, Mario Kvesić, Luka Marin, Angel Ljaskov, Jakov Blagaić, Dražen Bagarić, Haris Kadrić in Jurij Španja, vrata ljubljanskega kluba, ki se trenutno pripravlja v Umagu in namerava v tem mesecu odigrati še dve pripravljalni tekmi, pa je kot sveži obraz prestopil Perović. Nazadnje je igral v Ukrajini za prvoligaški klub Zorja Lugansk, s katerim je nastopal tudi v evropski ligi. Za Zorjo je zbral 26 nastopov, med strelce pa se je vpisal enkrat. Za Olimpijo bi lahko debitiral v petek, ko se bodo zeleno-beli pomerili z avstrijskim drugoligašem Kapfenbergom.

Sportal "Olimpiji se vsak dan ponuja 100 igralcev"
Milan Mandarić Goran Stanković Olimpija
Sportal Milan Mandarić odprl srce in predstavil odmevne spremembe pri Olimpiji
NK Maribor prvak 2022
Sportal Spored 1. SNL 2022/23
Ne spreglejte