Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 9. 2019,
13.05

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

3

Natisni članek

Jasmin Handanović Marcos Tavares Tudi to je šport Tudi to je šport NK Maribor NK Maribor Prva liga Telekom Slovenije krvodajalska akcija

Četrtek, 5. 9. 2019, 13.05

4 leta, 8 mesecev

Tudi to je šport

Mariborski rekord, ki mu ploska vsa Slovenija #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

3

Nogometni klub Maribor je že osmič zapored izpeljal krvodajalsko akcijo Vijol'čna kri za vse ljudi. Naletela je na ogromen odziv, prostovoljci so čakali v vrstah za plemenito dejanje odvzema krvi tudi po več ur, na koncu pa so darovali rekordno količino krvi. ''To je Maribor,'' je zadovoljno pripomnil kapetan Maribora Marcos Tavares in se od srca zahvalil vsem udeležencem.

Andrej Razdrh
Sportal Pri Domžalah prepričani, da so v teh težkih trenutkih našli najboljšo možno rešitev #video

Ljudski vrt se je med reprezentančnim premorom za en dan prelevil v središče krvodajalske akcije, katere se je udeležilo več sto kandidatov. Zbrali so kar 105.300 mililitrov krvi in poskrbeli za nov rekord. Med krvodajalci ni manjkalo navijačev mariborskega kluba, ki se že redno udeležujejo tovrstnih akcij, prisotno pa je bilo tudi veliko novih obrazov, ki so prepoznali osnoven pomen akcije s sloganom Vijol'čna kri za vse ljudi.

Pomagali so pomoči potrebnim in prejeli zahvalo tako vodstva kluba kot tudi igralcev, ki so se udeležili dogodka. Krvodajalska sreda v Ljudskem vrtu ni minila brez kapetana Marcosa Tavaresa, Roka Kronavetra in Jasmina Handanovića, ki so obiskali udeležence akcije. ''Igralci dajemo kri na igrišču, navijači zunaj igrišča. Velika zahvala tudi v našem imenu,'' se je dolgoletni strelski rekorder in kapetan mariborskega kluba zahvalil udeležencem, zlasti tistim, ki so na akcijo v vrsti čakali po več ur.

Saša Ivković
Sportal Maribor potrdil, Ivković zaplesal

''To je Maribor,'' je pripomnil Brazilec s slovenskim potnim listom. Tudi sam bi daroval kri, a je zaradi trenažnega procesa ni smel. ''Bom pa daroval kri, ko bom končal kariero,'' je za Planet TV napovedal zimzeleni čuvaj mreže Handanović, ki se je po poškodbi Kenana Pirića vrnil med vratnici mariborskega kluba.

Derbi med Mariborom in Aluminijem

Vijolice se pripravljajo na nadaljevanje sezone, ki bo v soboto, 14. septembra, ponudilo odmeven spopad. V Ljudski vrt v 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije prihaja vodilni in še neporaženi Aluminij. Na tribunah ne bo manjkalo navijačev, ki so v sredo darovali kri in poskrbeli za mariborski rekord, dvoboj pa si bo moč v neposrednem prenosu ogledati tudi na Planet TV ...

Sportal Senzacija 1. SNL se ne misli ustaviti, navdušen tudi predsednik NZS #video
Sportal Sreča v nesreči za Pirića, ki je ostal brez zavesti #video
Ne spreglejte