Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 2. 2022,
20.14

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

Nejc Klašnja Nermin Hodžić NK Domžale Lan Štravs Stian Džumhur NK Celje NK Beltinci NK Triglav Matevž Matko Miha Kancilija NK Bravo

Sreda, 16. 2. 2022, 20.14

2 leti, 2 meseca

Zadnji dan zimskega prestopnega roka v 1. SNL

Spremembe pri Bravu, Celju in Domžalah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12
Miha Kancilija | Miha Kancilija se do konca sezone seli na Gorenjsko. | Foto Vid Ponikvar

Miha Kancilija se do konca sezone seli na Gorenjsko.

Foto: Vid Ponikvar

Ob koncu zimskega prestopnega roka sta se slovenska prvoligaška kluba Bravo in Celje odločila, da bosta v želji po redni tekmovalni formi posodila štiri igralce drugoligaškim klubom. Miha Kancilija in Matevž Matko bosta tako do konca sezone kot posojena igralca Brava nastopala za kranjski Triglav, Stian Džumhur in Lan Štravs pa se iz Celja selita v Beltince. Domžalčane sta zapustila izkušeni zvezni igralec Nermin Hodžić ter mladinec Nejc Klašnja, ki se je preselil v knežje mesto. 

Tomislav Tomić
Sportal Olimpija nekdanjega kapetana posodila tekmecu s Štajerske

Pri drugoligaškem jesenskem podprvaku Triglavu bosta tako v spomladanskem delu nastopila tudi dva 20-letna ''Šiškarja'', napadalec Miha Kancilija in branilec Matevž Matko. Celjani so v drugo ligo poslali dva 21-letna igralca. Napadalec Stian Džumhur in zvezni igralec Lan Štravs bosta kot posojena igralca do konca sezone igrala za Beltince.

Drugoligaši bodo s spomladanskim delom začeli 6. marca, pred tem pa bosta Dob in Nafta 26. februarja odigrala zaostalo tekmo.

Nermin Hodžić je v 1. SNL za Domžale odigral 64 tekem. | Foto: Žiga Zupan/Sportida Nermin Hodžić je v 1. SNL za Domžale odigral 64 tekem. Foto: Žiga Zupan/Sportida

V četrtek pa se z zaostalo tekmo 19. kroga nadaljuje prvoligaški nogometni klub. Domžalčani se bodo pomerili z ljubljansko Olimpijo, rumeno družino pa sta zadnji dan zimskega prestopnega roka zapustila izkušeni zvezni igralec oz BiH Nermin Hodžić, ki se bo do konca sezone dokazoval v domovini pri bosanskemu prvoligašu Rudarju Prijedorju, mladi branilec Nejc Klašnja pa se pol leta pred iztekom pogodbe seli v Celje.

NK Olimpija : NK Maribor
Sportal Polom Aluminija, Olimpiji večni derbi, Koper ostaja vodilni
Ne spreglejte