Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2017,
20.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Jose Mourinho Josep Guardiola Lionel Messi Lionel Messi Benjamin Verbič Bayern München

Ponedeljek, 25. 9. 2017, 20.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Zvezdnikom Bayerna so z dekolteji šov ukradle njihove žene

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

Ponedeljek je in čas za sproščen sprehod med vsebinami, ki so se znašle v tokratnem Sportalovem izboru z družabnih omrežij. Kaj se je dogajalo?

Šokanten prizor z velikega istanbulskega derbija

Pretekli konec tedna je bil v Turčiji veliki istanbulski derbi med Fenerbahčejem in Bešiktašem. Končal se je z zmago prvega z 2:1, na tribunah pa je bilo še kako vroče. Da je bilo res tako, potrjuje tudi podatek, da je sodnik med tekmo podelil kar štiri rdeče kartone.

V Turčiji zaradi prevelike sovražnosti med navijači obiski gostujočih tekem že dlje časa niso mogoči, zato so na tekmah samo privrženci domačih ekip.

Zato pa njihov gnev občutijo nogometaši domačih ekip. Poglejte prizor, ki kaže na to, kako zelo vroče je gostom, ko igrajo proti Fenerbahčeju. Takole je bilo, ko se je izvajanja kota lotil nogometaš Bešiktaša Oguzhan Özyakup.

Bešiktaš | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Je to najslabša enajstmetrovka vseh časov?

Na tekmi kolumbijskega prvenstva med Atleticom Juniorjem in Tigresom je nogometaš prvega Teofilo Gutierrez enajstmetrovko izvedel na tako katastrofalen način, da so se številni vprašali, ali je kdo kdaj kje to sploh storil slabše. No, kljub temu je njegova ekipa ob koncu zmagala z 2:0, tako da veliko škode ni naredil.

Pes je vdrl na igrišče in kar ni hotel odnehati

Med tekmo argentinskega prvenstva med San Lorenzom in Arsenalom se je zgodil simpatičen pripetljaj. Tekmo je za krajši čas prekinil pes, vdrl je na igrišče in bil tako navdušen nad nogometno žogo, da so ga komaj odstranili z zelenice. Poglejte, kaj se je dogajalo.

Kaj je Pep Guardiola govoril dečku ob igrišču?

Manchester City je v angleški premier ligi prejšnji konec tedna igral proti Crystal Palaceu. Televizijske kamere so med tekmo ujele trenerja Cityja Josepa Guardiolo, kako nekaj govori pobiralcu žog ob igrišču.

Kaj je sloviti španski trener rekel dečku? Karkoli že, učinkovalo je. Ob nastanku tega posnetka je bil izid na semaforju 0:0. Ob koncu tekme je moštvo iz Manchestra zmagalo s 5:0.

Neverjeten posnetek, ki je nastal pred dvema desetletjema

Paul Ince je dolgoletni angleški reprezentant in tudi nekdanji kapetan Anglije. Nekdanji danski vratar Peter Schmeichel je legenda Manchester Uniteda in eden izmed legend angleške premier lige. Zdaj sta na njenem odru njuna sinova.

25-letni Tom Ince igra za novinca v ligi Huddersfield Town, pet let starejši Kasper Schmeichel že nekaj časa navdušuje v majici Leicester Cityja. Pred kratkim sta se pomerila drug proti drugemu (1:1), ob tem pa se je na spletu pojavil videoposnetek, ko sta žogo drug proti drugemu brcala kot majhna otroka. Pred več kot dvema desetletjema, ko sta njuna očeta skupaj igrala za Manchester United.

Kakšen spomin. Kdo bi si takrat mislil, da bosta toliko let pozneje drug proti drugemu zaigrala prav zares, v verjetno najmočnejši nogometni ligi na svetu.

Tom Ince in Kasper Schmeichel nekoč:

 

Kasper Schmeichel v Tom Ince... this one goes way back! 👶 #HUDLEI #PremierLeague #PL

A post shared by Premier League (@premierleague) on

Tom Ince danes:

Tom Ince | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel danes:

Kasper Schmeichel | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Je Jose Mourinho oponašal prizor iz filma Titanik?

Konec tedna je Manchester United v angleški premier ligi z 1:0 odpravil Southampton. Spet je bil v središču pozornosti sloviti trener velikana z Old Trafforda Jose Mourinho, ki je med tekmo s hrbta pristopil četrtemu sodniku ob igrišču in ga objel.

Prizor, ki močno spominja na znameniti prizor iz filmske uspešnice Titanik, v kateri je pred leti zablestel Leonardo Di Caprio. Opazka, ki je po tekmi v sliki in besedi hitro zaokrožila po spletu.

Proslava zadetka, s katero sta navdušila Slovenec in Srb

Prejšnji konec tedna se je v danskem prvenstvu spet izkazal Benjamin Verbič. Pri zmagi Köbenhavna s 4:0 nad Silkeborgom je zabil dva gola. Skupaj je v tej sezoni dosegel že pet golov. Podobno je uspelo tudi njegovemu soigralcu, Srbu Andriji Pavloviću.

Skupaj torej navdušujeta, navdušila pa sta tudi pri proslavljanju enega izmed zadetkov. Lotila sta se ga na nenavaden način in vzbudila kar nekaj zanimanja. Poklonili so se jima tudi pri njunem Köbenhavnu.

Nenavadna zbirka nogometnih čevljev Afričana

Bakary Sako, nogometaš člana angleške premier lige Crystal Palacea, v tej sezoni zbuja pozornost z nevsakdanjimi nogometnimi čevlji. Na tej fotografiji pozira z nekaj pari svoje športne obutve.

Žene z dekolteji zvezdnikom Bayerna ukradle šov

V Münchnu se je začel najbolj znan festival piva na svetu, znameniti Oktoberfest. Tako kot vedno so ga tudi tokrat obiskali nogometaši Bayerna, nogometnega ponosa Münchna.

Na druženje ob pivu so prišli v družbi svojih lepših polovic, ki so bile v središču pozornosti. Ni jih malo, ki so na fotografijah z druženja opazili njihove dekolteje. Poglejte, zakaj.

Najboljši strelec Bayerna Robert Lewandowski in njegova žena. | Foto: Getty Images Najboljši strelec Bayerna Robert Lewandowski in njegova žena. Foto: Getty Images Čilenski zvezdnik Arturo Vidal je takole poziral s svojo ženo. | Foto: Getty Images Čilenski zvezdnik Arturo Vidal je takole poziral s svojo ženo. Foto: Getty Images Španec Javi Martinez in njegova partnerica. | Foto: Getty Images Španec Javi Martinez in njegova partnerica. Foto: Getty Images Thiago Alcantara v družbi svoje žene. | Foto: Getty Images Thiago Alcantara v družbi svoje žene. Foto: Getty Images

Takole je, ko je na delu Lionel Messi ...

Lionel Messi velja za najboljšega nogometaša na svetu zadnjega obdobja, če ne celo vseh časov. Ko je na delu ta argentinski zvezdnik Barcelone, nasprotnikovi branilci trepetajo. Pogosto se jih več skupaj trudi, da bi ga ustavilo, a jim nemalokrat ne uspe. Zato pa fotografom, ki so na preži ob igrišču, ob Argentinčevih akcijah uspevajo fotografije, kot so spodnje.

Lionel Messi | Foto: Facebook Foto: Facebook Lionel Messi | Foto: Facebook Foto: Facebook Lionel Messi | Foto: Facebook Foto: Facebook

Ne spreglejte