Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 4. 2013,
15.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 3. 4. 2013, 15.12

8 let

Zdaj gre zares: SiOL POKAL konec tedna v Kopru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V Kopru se ta vikend, 6. in 7. aprila, začenja največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu, SiOL POKAL. To bo prvi izmed 13 turnirjev.

Na prvem od 13 turnirjev se bodo pomerili ljubiteljski igralci malega nogometa, bodrila pa jih bosta ambasador, legendarni nogometaš Marinko Galič, in Anita Ogulin iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Ljubiteljske igralce ter njihove navijače čaka nepozabno doživetje za vso družino, z bogatimi nagradami na in izven igrišča. Z udeležbo na dogodku bodo tekmovalci in obiskovalci podprli tudi družbeno odgovorno noto projekta, ki bo mladim iz socialno ogroženih družin omogočila posebno poletno nogometno doživetje.

Tekmovalce na koprskem turnirju čaka skupaj za več kot 1.000 EUR denarnih nagrad ter materialne nagrade za vsako ekipo, člani zmagovalne ekipe pa bodo poleg pokala domov odnesli še vstopnico za ljubljanski finale v septembru, kjer se bodo potegovali za ogled finala lige prvakov 2014 v Lizboni.

Napete boje med ekipami bo v Kopru popestril pester spremljevalni program, za lepe nagrade pa se bodo lahko potegovali tudi navijači in obiskovalci. Dogajanje na igrišču bo povezovala energična Maja Tratnik, animacijski program pa bodo popestrili DJ Tine Meden, nagradne igre za obiskovalce ter nastopi plesno-navijaških skupin. V soboto bosta vzdušje razgreli plesna skupina Salto iz Kopra in Dinho, ki bo poskrbel za razne ultra trike z žogo. Slednji bo z okroglim usnjem navduševal tudi v nedeljo, ko se mu bo pridružilo še monokolesarsko društvo Monotheist, ekipa monokolesarjev in ljubiteljev monokolesarjenja. Za tekmovalce in obiskovalce boste navijala tudi nogometna legenda in ambasador projekta, Marinko Galič, srce projekta Botrstvo, Anita Ogulin iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje ter mag. Simon Furlan, direktor Sektorja za marketing, Telekom Slovenije.

Športno-nagradne igre ob igrišču bodo zabavale tako starejše kot otroke. Svoje nogometne spretnosti bodo lahko preizkusili na steni za strel na gol, nizki steni za gol, ob kegljanju in drugih spretnostih, kjer bodo morali s kar največjo močjo udariti žogo v določeni smeri (npr. proti golu ali mreži). Za svoj trud bodo nagrajeni. V SiOL kotičku se bodo odvijale predstavitve osveženih paketov TopTrio, UEFA Lige prvakov: SiOL Nogomet in SiOL TViN-a. Obiskovalci bodo SiOL-ove storitve lahko preizkusili na najnovejših pametnih napravah Samsung, pomerili se bodo lahko tudi v igrici "angry birds" ter s pomočjo povezljivih Samsung aparatov celo ustvarili majico z lastno kreacijo.

Pridružite se nam na prvem turnirju SiOL POKAL-a v Kopru na pred Mercator supermarketom na Kolodvorski 4 to soboto in nedeljo, pridite navijat za svojo ekipo, se zabavat ali tekmovat za mamljive nagrade ter podprite družbeno odgovorno noto projekta, ki bo mladim, varovancem Botrstva, omogočila nepozabno nogometno poletje.

Ne spreglejte