Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 5. 2013,
14.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 13. 5. 2013, 14.40

8 let

Zabava, ki vas z znojem, znanjem in zadetki popelje v Lizbono

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
SiOL POKAL je rekreativna malonogometna liga, ki je ali pa bo osrečila največja slovenska mesta. Po koprski uverturi so se tekmovanja z mikavnimi nagradami preselila v Krško in Kranj. Pa v prihodnje?

Začelo se je 6. in 7. aprila v Kopru, nadaljevalo v Krškem in prejšnji konec tedna v Kranju, do zadnje izvedbe, ki bo sredi septembra na Ptuju, pa bodo lahko ljubitelji malega nogometa razkazovali svoje znanje v Velenju (18. in 19. maj), Celju (25. in 26. maj), Ljubljani (1. in 2. junij), Novem mestu (8. in 9. junij), Murski Soboti (15. in 16. junij), Domžalah (22. in 23. junij), Mariboru (29. in 30. junij) in Novi Gorici (6. in 7. julij). Nato pa še veliki finale, na katerem bodo nastopili le najboljši, gostila pa ga bo prestolnica. Na njem bodo zagotovo nastopile ekipe AJ, KMN Hangover in Plejo, ki lahko sproščeno čakajo na devet tekmecev. Zadnjega bo podal ptujski turnir.

SiOL pokal ima poleg športne tudi dobrodelno noto, saj je Telekom Slovenije nogometno zabavo v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje približal tudi varovancem botrov, otrokom iz socialno ogroženih družin, ki so vključeni v projekt Botrstvo. Na nogometnem taboru v Kranjski Gori se bodo lahko v juliju dečki in deklice skozi zabavno igro teden dni učili nogometnih trikov pod vodstvom priznanih slovenskih trenerjev nogometa, nekaj pa jim jih bo predstavil tudi gostujoči nogometni zvezdnik. Donatorska sredstva, ki bodo omogočila nepozabno doživetje več kot petdesetim otrokom iz vse Slovenije, bo prispeval Telekom Slovenije, trenerji in nogometni zvezdniki pa prihajajo iz vrst Nogometne zveze Slovenije. Slednja bo popestrila tudi popoldneve preostalih sedmih poletnih taborov v Kranjski Gori, ko bosta varovance obiskala trener in profesionalni nogometaš. Ambasadorja tekmovanja SiOL POKAL sta nekdanja slovenska nogometna reprezentanta Marinko Galič in Sašo Udovič.

Ne spreglejte