Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 4. 2013,
10.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nova Gorica

Torek, 23. 4. 2013, 10.29

8 let

VIDEO: V Novi Gorici se obeta prvovrstna zabava

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Konec tedna ne smete zamuditi najboljše malonogometne zabave v Sloveniji. Na Bevkovem trgu v Novi Gorici bo tako najmlajše kot najstarejše navduševal turnir SiOL POKAL.

Obeta se nepozabna zabava za tekmovalce in navijače, kjer si boste lahko ogledali nastop znane goriške plesno-akrobatske skupine Twist in uživali v ritmih vašega najljubšega DJ-a Aljaža Drufovka. Ne zamudite odlične priložnosti za druženje s prijatelji in preživite vikend na Bevkovem trgu!

Na igrišču se bodo pomerile ekipe ljubiteljskih igralcev malega nogometa iz vašega kraja in okolice, ob igrišču pa bo poskrbljeno za najboljšo zabavo obiskovalcev. Nagrade ob igrišču so rezervirane tako za najmlajše kot najstarejše navijače, vzdušje pa bodo dodatno naelektrili plesno-akrobatska skupina Twist iz Nove Gorice ter DJ Tine Meden in v Novi Gorici dobro poznan Aljaž Drufovka, pod umetniškim imenom DJ Energy. Skupino Twist iz Nove Gorice sestavlja 8 deklet, ki jih bodo na nastopu pospremili tudi njihovi navijači. Samo za SiOL POKAL v Novi Gorici so pripravili plesno-navijaško presenečenje pod vodstvom njihovih trenerjev Danijele Batagen in Matjaža Gerberja. Točka bo vrhunska in atraktivna, saj gre za plesalce, ki so prejšnji vikend na mednarodnem tekmovanju v Parizu zmagali v svoji kategoriji in se uvrstili na svetovno prvenstvo. DJ Energy, ki velja za enega najbolj vročih DJ-ev na Goriškem, je svojo glasbeno pot začel pred štirimi leti in je dobro poznan obiskovalcem klubov ter študentskih in tematskih zabav. Ne zamudite edinstvene zabave s prijatelji, sosedi in someščani!

Sobotne popoldanske tekme bo v Novi Gorici sodil mednarodno priznani sodnik Borut Šivic, ki je med drugim sodil na zadnjem evropskem in svetovnem prvenstvu ter spada med 12 najboljših futsal sodnikov v Evropi. Tekmovalci bodo domov odnesli za več kot 1000 € nagrad, zmagovalno ekipo pa čaka še vstopnica na finalni septembrski turnir v Ljubljani, kjer se bo z najboljšimi iz celotne Slovenije potegovala za obisk finala lige prvakov 2014 v Lizboni. Obeta se spektakel brez primere!

Vaša udeležba na dogodku je še posebej pomembna tudi zato, ker s svojo prisotnostjo na turnirju v Novi Gorici podprete tudi družbeno-odgovorno noto projekta. V sklopu te bo namreč otrokom iz vaše okolice, ki so vključeni v projekt Botrstvo, omogočeno, da preživijo nepozabne nogometne počitnice v Kranjski Gori in se naučijo nogometnih trikov. Nekaj jih jim bosta z veseljem pokazala tudi ambasadorja projekta, nogometni legendi Marinko Galič in Sašo Udovič.

Ne spreglejte