Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 8. 2009,
8.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 1. 8. 2009, 8.57

8 let

Velikonja: Zadetka posvečam mami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Novogoriška zasedba je v Domžalah na krilih v minuli sezoni najboljšega strelca elitne slovenske druščine Etiena Velikonje vknjižila visoko zmago. Domžalčani ostajajo brez zmage.

Etien Velikonja, strelec dveh zadetkov za HiT Gorico: "Menim, da smo zasluženo zmagali. Izkoristili smo večino priložnosti, ki smo si jih ustvarili. V prvem polčasu Domžale niso dopuščale veliko prostora in tudi priložnosti si praktično razen nekaterih strelov od daleč nismo ustvarili. V drugem polčasu so se Domžale po prvem zadetku nekoliko bolj odprle in tako je bilo več prostora, kar nam je tudi ustrezalo. O svojih zadetkih niti ne razmišljam. Vsekakor sem pa tokrat zelo vesel, a ne zgolj zaradi zadetkov, ampak bolj zaradi igre. Vem, da na treningih delam odlično in tokrat sem tudi dokazal, da sem lahko še boljši kot sem bil v minuli sezoni. Ob tem bi rad dodal še, da zadetka posvečam mami, ki tokrat (na dan tekme, op.p.) praznuje rojstni dan."

Srebrnič: Fantje so resnično garali

Miran Srebrnič, trener HiT Gorice: "Tekma je bila dobra z veliko priložnostmi. Slednje so imeli tudi Domžalčani, tako da bi se lahko srečanje obrnilo v drugo smer. A na srečo se je obrnilo v našo korist. Zadovoljen sem, ker so napadalci dosegli zadetke ter se je odprlo tudi njim, saj doslej na uradnih tekmah še niso zadeli. Fantom čestitam za zmago, saj so na srečanju resnično garali. Na tekmi z Olimpijo smo prav tako dobro igrali, a smo izgubili. Tokrat je bilo na srečo drugače. Še naprej moramo trdo delati in iztržiti iz te ekipe čim več, kar se da."

Goran Galešić, strelec zadetka za HiT Gorico: "Kar se tiče rezultata, se je končalo dobro za nas. V prvem polčasu smo se lovili, v drugem pa se nam je po prvem zadetku odprlo. Hitro smo prejeli izenačujoč zadetek, po slednjem pa smo se še bolj odprli in na koncu visoko zmagali. Tekmo smo dobili na sredini igrišča z veliko teka in bili smo hitrejši. S svojo igro sem zadovoljen, a vem, da lahko igram še bolje."

Badžim: Na igralce ne morem biti jezen

Vlado Badžim, trener Domžal: "Čestitam Gorici za zasluženo zmago. Odigrali so disciplinirano, pri zadetkih pa smo jim nekoliko pomagali. Pojavljajo se nerazumljive napake, ki jih moramo odpraviti. Ne izbijemo žogo, ko bi morali. V prvem polčasu smo imeli nekaj priložnosti, vendar so se fantje ustrašili. Zadovoljili smo se z nekaterimi streli, kar pa bi lahko vse skupaj bolje izpeljali. Predvsem od starejših igralcev, nosilcev igre, sem pričakoval, da bodo prevzeli odgovornost, mlajši pa po teku vse skupaj dohajajo. V obrambi smo naredili začetniške napake in morali se bomo potruditi, saj se lahko tekma v 15 minutah obrne. Na igralce ne morem biti jezen, moram pa jih usmeriti, da teh napak v prihodnje ne bo. Upam, da bo na naslednjih srečanjih boljše in bomo dobili kakšnega igralca, ki bo povečal konkurenco v ekipi."

Dalibor Teinović, strelec zadetka za Domžale: "Prvi polčas smo odigrali bolje in disciplinirano, v drugem pa smo puščali preveč prostora po bočnih položajih, prav tako pa smo slabo zapirali prostor. To se nam je maščevalo. Pojavljale so se tudi napake v obrambi in mislim, da je rezultat na koncu nekoliko previsok. V prvenstvu smo štartali katastrofalno, a to je šele začetek. Upam, da se z nizom dobrih rezultatov dvignemo iz krize."

Ne spreglejte