Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
3. 8. 2016,
19.49

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

1

Natisni članek

Andy Carroll Slaven Bilić nogomet NK Domžale West Ham

Sreda, 3. 8. 2016, 19.49

6 let, 7 mesecev

Vse več težav za Bilića

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

1

Slovenska javnost se sprašuje, s kakšnim kadrom bo na povratni tekmi proti Domžalam razpolagal trener West Hama Slaven Bilić. Pretiranih izboljšav v primerjavi s tekmo v Stožicah ne bo.

Še vedno ne bo mogel računati na prvega zvezdnika Dimitrija Payeta, ki še ne trenira, koleno pa si je poškodoval tudi Argentinec Manuel Lanzini, ki bo manjkal vsaj pet tednov in bo moral izpustiti olimpijski turnir.

"To je nova težava za nas, je pa res, da Argentinec, tudi če bi bil zdrav, proti Domžalam ne bi igral," je svoje težave s kadrom delil hrvaški trener, ki že tako išče zamenjavo za levega bočnega branilca Aarona Cresswella, ki bo prav tako zaradi poškodbe kolena manjkal štiri mesece.

Na pomoč k Interju

Številni mediji že pišejo, da se je West Ham dogovoril za enoletno posojo Interjevega Davideja Santoja, ki naj bi imel celo danes zdravniške preglede. Če informacije držijo, bo tekma z Domžalami za italijanskega branilca vseeno prišla prehitro. Na levi strani obrambe se tako kot v Stožicah pričakuje Sama Byrama, kar je zagotovo odlična novica za Domžalčane.

Na levi strani obrambe West Hama se spet pričakuje Sama Byrama. Benjamin Morel si že mane roke. | Foto: Na levi strani obrambe West Hama se spet pričakuje Sama Byrama. Benjamin Morel si že mane roke.

Ayew in Calleri pred vrati West Hama

Bilić pospešeno išče tudi okrepitve v napadu. Po sporu z Diafro Sakhojem, ki ni želel odpotovati na priprave v Avstrijo, bo, kot kaže, kupil kar dva nova napadalca. Zelo blizu dogovora so z Swanseajevim napadalcem Andrejem Ayewom, kot posojen nogometaš pa naj bi v London iz Boca Juniors prišel tudi Jonathan Calleri.

Vseeno ta informacija niti malo ne zadeva Domžal. Biliću v napadu ostaja le Carroll, ki ga bodo skušali z uporabnimi žogami zaposliti novinec Sofiane Feghouli, ki je za kladivarje debitiral ravno v Ljubljani, Mark Noble in Enner Valencia.

Pri kladivarjih bo spet vse slonelo na ramenih Andyja Carrolla, ki ga pred dnevi slovenski selektor Srečko Katanec ni ravno pohvalil. | Foto: Pri kladivarjih bo spet vse slonelo na ramenih Andyja Carrolla, ki ga pred dnevi slovenski selektor Srečko Katanec ni ravno pohvalil.

Za razliko od prve tekme bi se lahko v obrambo po počitnicah vrnila odlični italijanski branilec Angelo Ogbonna in robustni Valižan James Collins.

Tekma med Domžalami in West Hamom se bo v četrtek začela ob 20.45.

Bodo Domžale na olimpijskem štadionu v Londonu pripravile veliko senzacijo.

  • Da.
    67,74 %
    210 glasov
  • Ne.
    32,26 %
    100 glasov
Oddanih 310 glasov
Ne spreglejte