Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
7. 8. 2016,
16.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Hajduk Split Marijan Pušnik

Nedelja, 7. 8. 2016, 16.27

6 let, 6 mesecev

Varovanec Marijana Pušnika poskrbel za škandal

S kar 3,3 promila alkohola v krvi povzročil prometno nesrečo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Artem Radčenko, nogometaš hrvaškega prvoligaša Hajduka iz Splita, kjer v tej sezoni vlogo glavnega trenerja opravlja slovenski trener Marijan Pušnik, je poskrbel za velik incident.

Ukrajinski nogometaš Artem Radčenko je danes ob 6.30 zjutraj v Splitu povzročil prometno nesrečo, v kateri se je z avtomobilom zabil v avtobus. Po nesreči so 21-letnemu varovancu Marijana Pušnika, pri katerem v tej sezoni ni odigral še niti ene minute, v krvi namerili kar 3,3 promila alkohola v krvi, kar seveda pomeni, da ga čaka huda kazen. K sreči v trku ni bilo huje poškodovanih.

Pri Hajduku so v izjavi za javnost početje Radčenka že obsodili in najavili najostrejšo mogočo kazen.

V Splitu se v enem letu ni izkazal

Ukrajinski napadalec je v Hajduk prišel pred enim letom iz Ukrajine, a je v prejšnji sezoni v njegovem dresu zbral le šest nastopov. V tej za Splitčane, ki so sezono začeli odlično, še ni zaigral.

Pri Hajduku naj bi pogodbo z njim, podpisano ima do leta 2018, skušali predčasno prekiniti že nekaj časa.

Po zadnjem incidentu je jasno, da je nekdanji mladi ukrajinski reprezentant, ki je v reprezentanci do 21 let zbral pet nastopov in zabil dva gola, verjetno že preteklost Hajduka.

Marijan Pušnik bo danes zvečer v Splitu skušal priti do tretje zaporedne prvenstvene zmage. | Foto: Marijan Pušnik bo danes zvečer v Splitu skušal priti do tretje zaporedne prvenstvene zmage.

Hajduk danes po tretjo zmago

Hajduk danes ob 21. uri v Splitu čaka tekma 3. prvenstvenega kroga, gostil bo nogometaše Istre. Odkar je na klubsko klop sedel Pušnik, ki je prišel pred začetkom sezone, gre splitskemu nogometnemu ponosu sijajno. Po dveh krogih ima v prvenstvu stoodstoten izkupiček, navdušuje tudi v Evropi, saj se je uvrstil v play-off lige Europa, v katerem ga čaka izraelski Maccabi iz Tel Aviva.

Danes ob 19. uri bo na delu v hrvaškem prvenstvu tudi Rijeka Matjaža Keka, ki bo gostovala pri Interju iz Zaprešića. Rečani so do zdaj v prvenstvu igrali trikrat in vsakič zmagali. Z devetimi točkami so na prvem mestu.

Ne spreglejte