Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
28. 7. 2016,
23.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Natisni članek

Luka Elsner NK Domžale West Ham

Četrtek, 28. 7. 2016, 23.44

6 let, 6 mesecev

Nikola Jurčević po porazu v Stožicah

Tudi Londončani so se poklonili sijajnim Domžalam

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

"Čestitke Domžalam, ki so bile sijajne in so povsem zasluženo zmagale," je po porazu v Stožicah z 1:2 povedal pomočnik hrvaškega trenerja Slavena Bilića,  ki je tokrat na klopi nadomeščal svojega rojaka, Nikola Jurčević.


"Domžale so bile boljše," je po neuspehu na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa še enkrat ponovil Nikola Jurčević. "Domžalčani so igrali res dobro, mi nekoliko manj. Na polčas smo odšli z dobrim rezultatom, 1:1, v drugem so bile na igrišču samo Domžale in zasluženo prišle do zmage, ki bi bila lahko tudi višja," je Hrvat poudarjal še naprej.

Fotogalerija
1 / 23

Tudi v Londonu jim ne bo lahko

"Manjkalo nam je nekaj pomembnih nogometašev, to je bila tudi naša prva uradna tekma, a to ne sme biti izgovor. Domžale so nas nadigrale in popolnoma zasluženo zmagale. Upajmo, da bo v Londonu drugače in bomo napredovali, saj imamo v Evropi visoke ambicije, a nam je že zdaj jasno, da nam ne bo lahko. Po tem, kar so Domžalčani pokazali danes, prav gotovo ne," se je Luki Elsnerju, s katerim se je po novinarski konferenci zapletel v daljši pogovor, poklonil 49-letni trener, ki od leta 2006, ko je z njim sodeloval v hrvaški reprezentanci, vseskozi opravlja vlogo pomočnika Slavena Bilića (z njim je bil tudi na klopeh moskovske Lokomotive in turškega Bešitkaša).

"Domžale so sijajna ekipa, ki ve, kaj dela in hoče." | Foto: "Domžale so sijajna ekipa, ki ve, kaj dela in hoče."

Domžale so ekipa, ki ve, kaj dela in hoče

Čez teden dni bodo nogometaši West Ham Uniteda odigrali prvo tekmo na Olimpijskem štadionu v Londonu, na katerega se selijo v novi sezoni. Tudi zaradi tega bodo skušali narediti vse, da pridejo do preobrata in napredovanja.

"To bo posebna tekma. Pred 60 tisoč navijači bomo skušali narediti vse, da uspešno začnemo z novo zgodbo. Pred nami je teden dni, v katerem bomo skušali napredovati na višjo raven in na drugi tekmi pokazati več, a nam ne bo lahko. Domžale so sijajna ekipa, ki ve, kaj dela in hoče," je zaključil nekdanji hrvaški reprezentant, ki je v Sloveniji že gostoval kot igralec in tudi trener. Na klopi zagrebškega Dinama je pred leti iz Evrope izločil Maribor.

Ne spreglejte