Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
1. 8. 2013,
13.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Marcos Tavares Jasmin Handanović

Četrtek, 1. 8. 2013, 13.15

8 let

Tavares: Jezus je tisti, ki mi je pomagal

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Mariborski nogometaši so se v noči na četrtek vrnili s Cipra, kjer so v prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov dosegli zelo ugoden izid.

Kljub pozni nočni uri je slovenske prvake na čelu s trenerjem Antejem Čačićem na mariborskem letališču pričakalo kar nekaj navijačev. Hrvat, ki je z Dinamom nizal odlične rezultate, v Zagrebu, kjer so navijači na bojni nogi s klubskim vodstvom, česa takega prav gotovo ni doživel. Zato je bil verjetno toliko bolj zadovoljen, da je z igralci poskrbel za novo veselje med najbolj zvestimi privrženci Maribora. Na igrišču je z golom za izid 1 : 1 pred povratno tekmo, ta bo prihodnji teden v Ljudskem vrtu, poskrbel Marcos Tavares. ''Zelo sem vesel tega zadetka. Upam, da bom v Ljudskem vrtu zadel še enkrat. Zahvala bogu. Jezus je tisti, ki mi je pomagal. Vsa ekipa je bila zelo dobra. Samo tako naprej,'' je po tekmi nepovezano govoril vidno zadovoljni brazilski golgeter, ta je z novim pomembnim golom le še utrdil priljubljenost med navijači, ki je že tako na najvišji mogoči ravni. Drugi, ki si prav gotovo zasluži največ čestitk, je Jasmin Handanović.

V preteklosti je bil nemalokrat neupravičeno tarča kritikov, a v tej sezoni kaže izjemno formo. Z dobrimi obrambami se je izkazal tudi v Nikoziji. ''Maribor je lahko pred domačimi navijači še boljši, kot je bil tokrat. Videli smo, da je Apoel res zelo kakovostna ekipa. V Ljudskem vrtu moramo biti še boljši, še bolj zbrani in pripravljeni na vse, če jih hočemo preskočiti,'' je povedal Ljubljančan v vratih mariborskega kluba. Zdaj se začenja odštevanje do torka in povratne tekme pred domačimi navijači. Konec tedna bodo Mariborčani prosti. Predvsem na željo Olimpije so večni derbi prestavili na poznejši termin, kar je v danih okoliščinah prav gotovo voda na mlin slovenskega prvaka.

Ne spreglejte