Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 9. 2023,
14.44

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

rop Sevilla Sergio Ramos

Sreda, 27. 9. 2023, 14.44

7 mesecev, 1 teden

Sergio Ramos

Španskemu zvezdniku med tekmo lige prvakov vlomili v vilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Sergio Ramos, Pilar Rubio | Sergia Ramosa in njegove žene Pilar Rubio v času vloma ni bilo v njuni vili, so pa bili tam njuni štirje otroci z varuškama. Med napadom k sreči nihče ni bil poškodovan. | Foto Reuters

Sergia Ramosa in njegove žene Pilar Rubio v času vloma ni bilo v njuni vili, so pa bili tam njuni štirje otroci z varuškama. Med napadom k sreči nihče ni bil poškodovan.

Foto: Reuters

Nekdanji španski reprezentančni branilec Sergio Ramos je bil žrtev nepridipravov. Ko je bil prejšnji teden zdoma v nogometni ligi prvakov s Sevillo, so v njegovo vilo na posestvu La Alegrria pri Sevilli vdrli vlomilci, poročajo španski mediji, med njimi časnik ABC.

Na posestvu, ki se nahaja v Bollullos de la Mitacion, prejšnjo sredo ni bilo niti Ramosove žene Pilar Rubio, ki je bila prav tako zdoma zaradi službene odsotnosti. V času vloma so bili v hiši otroci nogometaša in varuški.

Tatovom uspelo odnesti velik plen

Kljub varnostnim ukrepom, vzpostavljenim v družinski hiši Ramosa, je tatovom uspelo odnesti velik plen, ki je obsegal neugotovljeni znesek gotovine, luksuzne ure, nakit in nekaj dizajnerskih oblačil, poročajo španski mediji. K sreči med napadom ni bil poškodovan nihče od zaposlenih pri paru in nihče od njunih štirih otrok.

Nočni rop se je zgodil med tekmo, na kateri je Sevilla v ligi prvakov iztržila remi 1:1 proti Lensu.

Gre za rezidenco z velikim posestvom, v okviru katerega so tudi hlevi za konje, kamor sta Ramos in Rubio leta 2019 povabila svate na praznovanje po poroki v katedrali v Sevilli.

Žrtev ropa že leta 2012

Ramos je bil že leta 2012 žrtev ropa v svoji hiši v elitni soseski Conde Orgaz v Madridu, ko je igral za Real Madrid, vendar so takrat vlomilci pobegnili, ko so ugotovili, da je doma.

Ramos, ki je zbral 180 nastopov za Španijo, se je v začetku septembra znova pridružil domači Sevilli, potem ko se je razšel s PSG.

Pridružil se je dolgemu seznamu igralcev v Španiji, ki so jim vlomili v domove, medtem ko so bili na tekmah. Med drugimi žrtvami so Karim Benzema, Alvaro Morata in Gerard Pique.

Preberite še:

Serge Gnabry
Sportal Udarec za Bayern: napadalec Gnabry bo zaradi zloma roke odsoten več tednov
Jan Oblak Atletico Madrid
Sportal Oblak z dvojnim razlogom za zadovoljstvo
Ne spreglejte