Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 8. 2019,
15.07

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

Saša Kolman

Sreda, 28. 8. 2019, 15.07

4 leta, 7 mesecev

Saša Kolman

Slovenski strokovnjak bo vodil Realovo akademijo v Združenih arabskih emiratih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22
Saša Kolman | Slovenski nogometni trener Saša Kolman bo sedel za krmilo nogometne akademije slovitega Real Madrida v Združenih arabskih emiratih. | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Slovenski nogometni trener Saša Kolman bo sedel za krmilo nogometne akademije slovitega Real Madrida v Združenih arabskih emiratih.

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Slovenski nogometni trener Saša Kolman, ki je bdel nad mladinci Gorice, bo prevzel vodenje nogometne akademije slovitega Real Madrida v Združenih arabskih emiratih, je na svoji spletni strani potrdil slovenski nogometni drugoligaš.

Saša Kolman je v Gorico prišel lani septembra, in sicer kot pomočnik glavnega trenerja, aprila pa je prevzel vajeti članske ekipe.

Njegovo dobro delo v vlogi pomočnika in tudi glavnega trenerja ni ostalo neopaženo. V letošnji sezoni je prevzel vodenje mladinske selekcije v nogometni šoli ND Gorica in s svojim širokim in poglobljenim nogometnim znanjem začel zalagati mlade upe modro-belega kluba. Njegovih sposobnosti pa niso prepoznali le v Gorici, ampak tudi pri enem izmed največjih nogometnih klubov na svetu, Real Madridu.

Galaktiki so Tolmincu ponudili mesto vodje nogometne akademije Real Madrida v Združenih arabskih emiratih in Kolman je ponudbo sprejel, so zapisali pri Gorici.

Tolminec ponudbo vidi kot nagrado za vztrajanje v nogometu

"Zagotovo gre za nov izziv in tega se veselim. Odhajam v tujino in imel bom čast biti del svetovno znanega kluba. To vidim kot nagrado, da v tem poslu vztrajam, kljub padcem. Vsem mladim trenerjem in tudi igralcem svetujem, naj vztrajajo ter se ne predajo ob prvi, drugi ali tretji prepreki. Zelo sem vesel, da sem dobil to priložnost in zagrabil sem jo z obema rokama, saj ni lahko postati del tako znanega kluba, kot je Real Madrid," je povedal Kolman.

Preberite še:

Sportal Živa legenda Maribora: Moja zgodba še ni končana

 

Ne spreglejte