Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
8. 5. 2017,
17.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,08

Natisni članek

Medhi Benatia Gabigol Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Siniša Mihajlović Neymar izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 8. 5. 2017, 17.50

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Škandal na televiziji, o katerem danes govorijo v Italiji

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,08

Za nami je nov zanimiv nogometni teden, pred vami pa nov Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj smo v zadnjih sedmih dneh zasledili na spletu? 

Škandal na televiziji, o katerem danes govorijo v Italiji

V soboto je bil v italijanskem prvenstvu vroč torinski derbi, Juventus in Torino sta remizirala z 1:1, potem ko je polfinalist do izenačujočega gola prišel v sodnikovem dodatku ob koncu tekme. Tudi tokrat je bilo v Torinu vroče, med drugim je moral zaradi rdečega kartona predčasno z igrišča nogometaš Torina, Ganec Adriyie Acquah.

Še bolj vroče pa je bilo verjetno v studiu voditeljem italijanske televizijske hiše RAI, ko so opravljali mini intervju z branilcem Juventusa Medhijem Benatio. Maročana so vprašali, kaj si misli o izključitvi Acquaha, a še pred tem se je v etru zaslišalo, da je nekdo izrekel nekaj grdih besed na njegov račun.

"O čem govoriš? Ti kup maroškega dreka," se je zaslišalo na drugi strani, kar je Benatio seveda razjezilo. Medtem ko so se v studiu televizije RAI poskušali rešiti iz zagate, jih je zvezdnik Juventusa vseskozi opominjal na to, kaj je slišal. Televizijci so se izgovarjali na tehnične težave, a ko so videli, da ne bo šlo, so intervju prekinili in nadaljevali oddajo, kot da se nič ne bi zgodilo. Škandal, o katerem danes govorijo številni na Apeninskem polotoku.

Se je legendarnemu Srbu v Torinu povsem zmešalo?

Še ena podrobnost, ki se je zgodila po torinskem derbiju. Trener Torina, legendarni nekdanji srbski nogometaš, ki se zdaj vse bolj prebija v ospredje tudi v vlogi trenerja, Siniša Mihajlović, je na novinarski konferenci po tekmi izrekel nekaj besed, ki zelo odmevajo.

Ker so ga med tekmo navijači žalili, jih je po tekmi povabil, naj ga obiščejo kar na domu in mu besede, ki so mu jih izrekli na derbiju, izrečejo v obraz.

"Rasistične žaljivke so tudi te, ko nekdo nekoga označi za ciganski ali srbski drek. To so žaljivke, ki užalijo ves narod. Vsem tistim, ki so me žalili, sporočam, naj pridejo v hotel, v katerem živim, in mi to povejo v obraz. Živim v ulici Principe di Piemonte. Vedo, kje me lahko najdejo. In da vidim, ali bodo tako pogumni, ko se bomo gledali iz oči v oči," je z izjavami šokiral Srb, ki se ga marsikateri slovenski nogometni navdušenec spominja z evropskega prvenstva leta 2000.

Na sploh prvi tekmi Slovenije na velikih tekmovanjih v Charleroiju, kjer je Slovenija remizirala s 3:3, je porinil Sašo Udoviča in si prislužil rdeč karton. Takrat je Slovenija vodila s 3:0. Potem pa … No, saj prav gotovo veste.

Neymarjeva sestra se je poljubljala s Handanovićevim soigralcem

Mlajša sestra zvezdnika Barcelone in brazilske reprezentance Neymarja, Raffaela Beckran, je očitno zaljubljena v Gabriela Barboso. Soigralca slovenskega vratarja Samirja Handanovića pri milanskem Interju, ki sliši tudi na ime Gabigol.

Na enem izmed družabnih omrežij je namreč objavila fotografije, na katerih se poljublja z mladim napadalcem, ki so ga v Braziliji označili prav za naslednika njenega brata. Toda za zdaj se 20-letni napadalec, za katerega je Inter lani poleti odštel kar 30 milijonov evrov, v Italiji še ni najbolj izkazal. Na osmih tekmah je zabil le en gol. Je pa očitno veliko bolj uspešen zunaj nogometnih zelenic, saj je v svojo mrežo ujel pravo lepotico.

 

❤️

A post shared by Rafa (@rafaella) on

To je lepa Neymarjeva sestra:

 

A post shared by Rafa (@rafaella) on

V takšnem razkošju živita Schweinsteiger in Ivanovićeva

Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda in predvsem münchenskega Bayerna, s katerim je v dolgih letih igranja osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, svetovni prvak z Nemčijo Bastian Schweinsteiger, se je pred kratkim preselil v ZDA in okrepil Chicago Fire.

Zdaj nastopa v ligi MLS in živi v Chicagu, tam pa mu pogosto družbo dela srbska lepotica, ki jo poznamo s teniških igrišč, Ana Ivanović.

In kako živita? V razkošju, brez skrbi. Za domovanje sta najela 230 kvadratnih metrov velik apartma v hotelu Waldorf Astoria s pogledom na jezero Michigan. Najemnina? Za oba slovita športnika pravi drobiž. "Le" 30 tisoč evrov na mesec.

S to vročo lepotico po novem povezujejo zasedenega Ronalda

Cristiano Ronaldo, najboljši nogometaš na svetu, je zdaj že nekaj časa z lepo Španko Georgino Rodriguez, a eden izmed najbolj priljubljenih športnikov je med ženskim spolom tako priljubljen, da mu iz tedna v teden pripisujejo novo romanco.

Portugalski tabloidi svojega velikega nogometnega junaka že nekaj časa povezujejo z argentinsko televizijsko voditeljico Mario Sol Perez. Zdaj so dobili novo kost za glodanje.

Potem ko je lepa Argentinka na Instagramu dobila milijon sledilcev, se je namreč odločila, da bo svoje oboževalce nagradila z videom. In kot se je izkazalo pozneje, si je video 23-letne lepotice ogledal tudi portugalski nogometni zvezdnik.

Kdo ve, kaj bo na to rekla prav tako 23-letna Rodriguezova.

To je Maria Sol Perez:

 

Entrenar duro, lo demás es puro cuento 😘!

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on

Izsiljujejo ga s spornimi fotografijami, ki jih je posnel z vročo ženo

Občasni ruski reprezentant in član Krasnodarja Igor Mamajev, ki v javnosti veliko pozornosti zbuja tudi zaradi svoje žene, manekenke Alane Mamajeve, se je znašel v težavah. Nepridipravi so mu vdrli v osebni računalnik in ukradli žgečkljive fotografije, ki sta jih posnela z ženo.

Vse z namenom, da bi ga izsiljevali, a očitno bodo nepridipravi tokrat naleteli na gluha ušesa. "Ne bova jim plačala. Naj kar objavijo fotografije," je povedala Alana, ki je v Rusiji prava spletna senzacija.

Družina Mamajev sicer dobro zasluži. Osemindvajsetletni Igor z nogometom v žep pospravi nekaj manj kot dva milijona evrov na leto.

To sta zakonca Mamajev:

 

❤️

A post shared by ! Аlana🌴 (@alana_mamaeva) on

 

Скоро Новый год 🎄, как то не чувствую 🙈

A post shared by ! Аlana🌴 (@alana_mamaeva) on

 

Скучаю❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by ! Аlana🌴 (@alana_mamaeva) on

Noro preigravanje Neymarja, ki je dvignilo na noge

Neymar je bil pri sobotni zmagi Barcelone nad Villarrealom s 4:1 med najboljšimi na igrišču. Ne samo, da je dosegel prvi gol na tekmi, navduševal je tudi sicer. Predvsem je navijače na noge dvignil s preigravanjem v akciji pred tretjim golom Kataloncev. Ni kaj, Brazilec je res rojen za nogomet.

Selfie treh legend

Na eni izmed revialnih nogometnih tekem so nastopili tudi trije nekdanji zvezdniki Barcelone, ki so pred leti navduševali na Camp Nouu in osvajali lovorike. Po tekmi so "stisnili" selfie in s tem pogreli srca številnih oboževalcev. Ronaldinho, Carles Puyol in Samuel Eto'o so še danes močno zasidrani v spominu številnih vernikov v nogometno zgodbo Barcelone.

Ronaldinho, Samuel Eto'o, Carles Puyol | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Argentinska lepotica, ki je modne piste zamenjala z nogometnim igriščem

Dvaindvajsetletna Argentinka Camila Gallea je bila manekenka, potem pa je modne piste zamenjala za nogometna igrišča in se zapisala ženskemu nogometnemu klubu River Platu. S tem pa požela val navdušenja med vsemi nogometnimi navijači. Ni težko ugotoviti, zakaj.

 

Si conmigo te quedas  O con otra tu te vas  No me importa un carajo  Porque sé que volverás 🎶🎵🎼

A post shared by Cami Gallea ⚽ (@cami_gallea_) on

 

Comenzo la segunda ronda 💪⚽ RIVER 4 Estudiantes 0 #MásQueNuncaRiver #SeguimosPunteras 🐔

A post shared by Cami Gallea ⚽ (@cami_gallea_) on

 

Cumple sus sueños quien resiste ⚽❤

A post shared by Cami Gallea ⚽ (@cami_gallea_) on

Potomci Messija in Suareza so ukradli šov

Pred sobotno prvenstveno tekmo med Barcelono in Villarrealom (4:1) so šov nogometnim zvezdnikom Kataloncev ukradli potomci Lionela Messija in Luisa Suareza, ki so pred prvim sodnikovim žvižgom pritekli na igrišče in skočili v objem svojima slovitima očetoma.

Ne spreglejte