Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 3. 2013,
14.51

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 21. 3. 2013, 14.51

6 let, 7 mesecev

SiOL POKAL: zabava z bogatimi nagradami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
SiOL POKAL, največje vseslovensko rekreativno tekmovanje, med 6. aprilom in 29. septembrom, ponuja edinstveno zabavo za vso družino, predvsem pa ljubiteljske igralce malega nogometa.

Športni navdušenci in ljubitelji malega nogometa se bodo pomerili na 13 rekreativnih turnirjih po vsej Sloveniji, se z navijači zabavali ob pestrem spremljevalnem programu in se borili za bogate nagrade; tako na igrišču kot izven njega. Najboljša ekipa si bo na finalu priborila ogled finale lige prvakov 2014 in odpotovala v Lizboni. S sodelovanje bodo tekmovalci in navijači podprli tudi družbeno-odgovorno noto projekta, ki bo omogočila aktivne nogometne počitnice otrokom iz socialno ogroženih družin, vključenih v projekt Botrstvo.

Vsi, ki se bodo udeležili napetih bojev na igrišču, se bodo potegovali za bogate nagrade. V nagradnem skladu čaka tekmovalce za več kot 27.000 EUR nagrad. Najboljša ekipa bo z zmago na finalnem turnirju osvojila potovanje na finale lige prvakov 2014 v Lizboni. Vse rekreativne nogometaše in nogometašice vabimo, da se prijavijo na spletni strani SiOL POKAL Prvi turnir bo v Kopru, 6. in 7. aprila, vikend za tem, 13. in 14. aprila, pa se bodo tekmovalci lahko pomerili v Krškem.

Tekmovanje predstavlja edinstven dogodek tega formata. Posamezni turnirji bodo namreč ponudili zabavo za vsakogar: glasbeni ritmi DJ-a, atraktivni plesni oz. akrobatski nastopi plesnih in navijaških skupin ter številne zabavne športno obarvane nagradne igre za obiskovalce (streljanje na gol, kegljanje itd.). Za pravo energijo na dogodku bosta poskrbela tudi športna komentatorja, simpatična Maja Tratnik in adrenalinski odvisnik David Urankar.

V okviru družbeno-odgovorne note projekta bo Telekom Slovenije v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje mladim varovancem projekta Botrstvo popestril počitnice. Iz krajev, v katerih bodo potekali turnirji, bo namreč ZPM Ljubljana Moste-Polje izbrala dečke in deklice, vključene v projekt Botrstvo, ki se bodo v času poletnih počitnic 2013 udeležili nogometnega tabora v Kranjski Gori.

Ne spreglejte