Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 4. 2013,
19.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 14. 4. 2013, 19.18

8 let

SiOL POKAL: v finale s pošteno igro in z najboljšim strelcem KMN Hangover

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
SiOL POKAL, ki je ta sončen vikend, 13. in 14. aprila, potekal v Krškem, je ponovno dokazal, da je raven rekreativnega malega nogometa pri nas na visokem nivoju.

Igra na drugem od dvanajstih lokalnih turnirjev je bila napeta in ostra, popestrilo pa jo je kar nekaj preobratov. Boj na igrišču je bil pošten, saj si nihče od igralcev ni prislužil rdečega kartona. V finalnem delu tekmovanja je zmagala ekipa KMN Hangover z dvema goloma prednosti pred ekipo KIWI (4:2), v boju za tretje mesto pa je ekipa MyKiss premagala ekipo ŠD Arto z rezultatom 4:3.

Skupaj je bilo na turnirju v Krškem doseženih 256 golov. Najboljši strelec turnirja je postal Jure Kordiš iz ekipe Hangover, najboljši igralec pa Luka Koprivnjak iz ekipe KIWI. Nagrade in pokale so zmagovalcem podelili ambasador projekta Sašo Udovič, Samo Ošina, Vodja službe za zunanje prodajne kanale Telekoma Slovenije in Vinko Hostar, Predsednik Zveze prijateljev mladine Krško.

Dejan Vesel, nadomestni kapetan zmagovalne ekipe Hangoveer, je dejal, da so zmago osvojili, ker so delovali kot prava ekipa; držali so skupaj ter se borili po svojih najboljših močeh. Ekipo Hangover sestavlja skupina prijateljevem, ki prihaja iz Ribnice in okolice, ter skupaj rekreativno trenira mali nogomet. Dejan je pohvalil organizacijo SiOL POKAL-a, strokovnost sodnikov, vzdušje na dogodku in spremljevalne aktivnosti. ''Bilo je težko igrati zaradi sonca,'' je pripomnil. A prav sonce je ta vikend na turnirju v Krške pričaralo pravo malonogometno zabavo. Hangover ekipa se veseli svoje uvrstitve na finali turnir, ki bo 28. in 29. septembra v Ljubljani, kamor se bodo šli predvsem zabavat. Vsekakor pa se bodo na igrišču spet pošteno borili tudi za glavno nagrado; t.j. ogled UEFA Lige prvakov 2014 v Lizboni.

Ne spreglejte