Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 5. 2013,
10.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 12. 5. 2013, 10.36

8 let

SiOL POKAL: Bistvo je druženje in zabava

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Rekreativna malonogometna liga SiOL POKAL, ki ta vikend poteka v Kranju v sklopu Tedna mladih 2013, je bila zaradi neugodnih vremenskih razmer prestavljena na drugo lokacijo.

Organizatorji so s tem omogočili nemoten potek izvedbe tekmovanja in predvsem poskrbeli za varnost vseh tekmovalce. Sistem tekmovanja je v Kranju zaradi spremembe lokacije malce spremenjen. V soboto so potekale kvalifikacijske tekme treh skupin, danes pa so na vrsti kvalifikacije 4. skupine in finale. V četrtfinale so se že uvrstile ekipe AJ, Calimero, NK Dovje, KOLIBRI, Šipca team in ŠD TRBOJE.

Kljub slabemu vremenu so se igralci veselili sobotnega dne in ga izkoristili tudi kot priložnost za druženje. "Bistvo igranja nogometa in udejstvovanja na turnirju je druženje in zabava. Glede na slabo vreme je odločitev, da igramo v dvorani, super. Naša ekipa tudi sicer trenira v dvorani, tako da je za nas sprememba lokacije dobra, saj smo na tovrstnem terenu bolj domači," je povedal Jure Doler, igralec iz ekipe AS. Ekipa KOLIBRI, ki redno sodeluje na nogometnih turnirjih v okolici, je podobno komentirala pravilnost spremembe lokacije. "Zaradi dežja je bolje, da igramo v dvorani, saj bi v nasprotnem primeru kakšna ekipa odpovedala sodelovanje. Smo že igrali v dežju, zato lahko iz izkušenj povemo, da je zelo težko, saj drsi," je dejal kapetan ekipe KOLIBRI Adi Samjlovič.

Vse, ki si želijo fante videti v akciji in navijati za svoje favorite, vabimo, da obiščejo SiOL POKAL jutri v Športni dvorani Planina v Kranju (pri Osnovni šoli Jakoba Aljaža). Za tekmovalce bo na finalu navijal tudi ambasador projekta, nogometna legenda, Marino Galič. Po zaključku finalnega dela SiOL POKAL-a se bo na parketu pomeril tudi nogometni podmladek NK Triglav. Otroci stari med 7 in 9 let bodo namreč odigrali pravo ligo mladih prvakov.

Ne spreglejte